• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#381963  autor: Cristiano
 21 sty 2010, 13:00
A to Ci nie wyjdzie na to samo, albo nawet drozej co miesiąc placic dodatkowo Play 30zl., aby miec u nich darmowy numer, co doladowac za 50zl/mc. w Orange i miec u nich 1200 darmowych minut?
tylko wiesz ja mam teraz ten pakiet Ty i 3 i tam mam też 1200 minut i starcza mi to na jakieś 2/3 tygodnie
Łukasz_W pisze:Jak chcesz to dodatkowo w tym Simplusie aktywuj Profil Wynurzenia PRZED doładowaniem. Zapłacisz za to tylko 1,50zł, a będziesz miał po doładowaniu dodatkowo 240 minut do Plusa na 90 dni. No chyba, że nie masz nikogo w Plusie. No ale to nieważne w sumie, nie dotyczy to darmowego numeru, tylko skoro i tak masz doładować to może się przydadzą te minuty za jedyne 1,50.
i tak też zrobię :)

#382268  autor: mariusz9a
 22 sty 2010, 23:49
W Simplusie jest już nowa opcja: "Bliski Numer" bez limitu za 5zl na 30 dni. Można wybrać 3 numery w sieci Plus i gadamy z nimi bez limitowo (SMS, głos, wideo rozmowa). Numery odnawiają się automatycznie co 30 dni, także nie trzeba pamiętać o aktywacji.

#382283  autor: express100
 23 sty 2010, 01:33
Cristiano pisze:czy w simplusie jest możliwość przelewu środków na inny telefon? bo tak jak napisałem wcześniej, ta karta będzie mi służyła tylko do rozmów z jednym numerem czyli 20zł które by mi zostało mógłbym komuś przelać/sprzedać? :)
Dnia 31.10.2008 potajemnie zakończono promocję "PRZELEW SMS" ze względu na rzekome "nadużycia"
Cristiano pisze:co do Play Fresh to z tego co tutaj jest napisane http://www.telepolis.pl/news.php?id=16432 oferta była ważna do 15.01.2010
Przedłużona do odwołania, na pewno z niej nie zrezygnują, ale za to może dodadzą SMSy i MMSy za darmo w najbliższych miesiącach.
Cristiano pisze:oczywiście takie też coś wchodzi w grę. Co do sms-ów to tylko orange bo z tej sieci mamy numery z których korzystamy na co dzień i zmiana numerów na stałe nie wchodzi w grę bo jednak już te numery mamy od kilku lat i dużo znajomych w tej sieci ma numer i w tym przypadku zastosował bym pakiet 600sms-ów za grosz tak jak to robi w obecnej chwili moja dziewczyna :)
A nie lepiej przenieść numery do Play doładowywać za 30zł/m-c i macie:
:arrow: DARMOWY NIELIMITOWANY NUMER W PLAY do końca miesiąca kalendarzowego
:arrow: 1000SMSów DO WSZYSTKICH sieci ważne 30dni ( po co wyrzucać w błoto 6złotych? jak można za darmo)
:arrow: darmowe 30minut do Play i stacjonarne po aktywacji raz na trzy miesiące PROGRAMU DOŁADOWAŃ (opłata- 1zł)
:arrow: Za każde odebrane DWIE PEŁNE minuty spoza sieci, dostajecie MINUTĘ do wszystkich sieci (aktywacja raz za 3zł, później w razie utraty ważności konta, a za 5zł, jest ROK!)

A te 30zł. można wykorzystać na rozmowy to tego waszego starego Orange (znajomi) o ile nie będą chcieli przejść, żeby mieć darmowe SMSy oraz 300minut po 5groszy do Play i stacjonarnych (3 pakiety/30dni; 1pakiet=5zł=100minut)
Proszę, zastanówcie się nad tym, bo po co wyrzucać nawet te 6złotych na SMSy, jak gdzie indziej jest za darmo i to do wszystkich?
Matyk pisze:w heyah musisz tak czy tak i tak ładować po 20 zł ponieważ zablokują ci poł. wych.
20 zł - 5.90 (pakiet wybrany numer) zostaje Ci 14.10 zł na miesiąc...
Po doładowaniu za minimum 30złotych- JEDNA Z SZEŚCIU USŁUG PRZEBIERAJ WYBIERAJ GRATIS na 30dni.
Trzeba dodać, że stawki są horrendalne w taryfie Pakietowa 68gr/minuta do wszystkich (w tym Play) oraz 18groszy/SMS (po rejestracji w klubie do każdego doładowania 10% gratis).
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#384918  autor: Cristiano
 02 lut 2010, 20:14
słyszeliście o promocji w Simplusie "Bliski numer" czy nie jest on korzystniejszy od usługi "Swobodny numer" ? :)

#384930  autor: Abcn
 02 lut 2010, 20:48
Cristiano pisze:słyszeliście o promocji w Simplusie "Bliski numer" czy nie jest on korzystniejszy od usługi "Swobodny numer" ? :)
mariusz9a pisze:W Simplusie jest już nowa opcja: "Bliski Numer" bez limitu za 5zl na 30 dni. Można wybrać 3 numery w sieci Plus i gadamy z nimi bez limitowo (SMS, głos, wideo rozmowa). Numery odnawiają się automatycznie co 30 dni, także nie trzeba pamiętać o aktywacji.

pozdrawiam
A

#384932  autor: khagari
 02 lut 2010, 20:50
W Erze jest taka promocja minuty za grosze - 99gr za 1 godzinę. Kupujecie 2 startery, doładowujecie op 50 zł (przedłuża na 3 miesiące), 50:3=16,6 zł na miesiąc czyli 16 godzin rozmów w jedną stronę i 16 godzin w drugą :P czyli razem 32godz. Jak chcecie wydać 25 zł na miesiąc to macie razem 50 godzin.

Inna opcja opisywana gdzieś na tym forum to kupić startery Play z bonusem "na kilogramy" i wtedy do bólu bo wychodzi coś koło 3 godzin dziennie :lol:

#385137  autor: mariusz9a
 03 lut 2010, 14:23
Play już nieaktualny. promocja darmowy numer w Play Fresh z dniem wczorajszym została zakończona.

#385549  autor: pablo_79
 05 lut 2010, 12:17
khagari pisze:W Erze jest taka promocja minuty za grosze - 99gr za 1 godzinę. Kupujecie 2 startery, doładowujecie op 50 zł (przedłuża na 3 miesiące), 50:3=16,6 zł na miesiąc czyli 16 godzin rozmów w jedną stronę i 16 godzin w drugą :P czyli razem 32godz. Jak chcecie wydać 25 zł na miesiąc to macie razem 50 godzin.
:
GZG to usługa z Nowego Tak Taka i taryfy Happy. Jeśli darmowe połączenia w Nowym Tak Taku, to lepiej zamówić bezpłatne duostartery z dwoma numerami, między którymi są darmowe połączenia. Trzyba się rozłączań po 30 minutach, bo potem włączają naliczanie płatne, ale to nie jest duży problem. Poza tym- za darmo w obie strony.

#385608  autor: KamaZ
 05 lut 2010, 18:14
W Tak Tak Happy nie ma godziny za grosze.

Jeśli już brać tą opcję to lepsza będzie w Heyah 29gr a 99 to jest spora różnica. Dodać do tego podwójne doładowanie to godzina rozmowy kosztuje jakieś 15gr 8)

#385665  autor: KamaZ
 05 lut 2010, 22:32
Sorry mój błąd. Pomyślałem tak, bo jak Era reklamowała jeszcze 29gr/h to mówili, tylko o Nowym TT a o Happy nic. Dzięki za sprostowanie.

#385749  autor: maniek
 06 lut 2010, 13:12
Ostatnio tez potrzebuje kontaktu do wybranej osoby. Rozpatruje mix plusa (wiem ze to nie to samo co karta ale praktycznie to samo). Z tego co sie orientuje to oferta jest od baardzo dlugiego czasu i plus nie zamierza jej zakonczyc. Minimalne doladowanie to 30 zl/miesiac. Koszt pakietu to 10 zl/ miesiac a rozmowy i smsy z wybranym numerem no limit wiec moze ta oferta..

#386530  autor: Semnom
 09 lut 2010, 19:50
Teraz darmowy numer jest też w Heyah, wystarczy doładować konto i wysłać smsa aktywacyjnego. Z usługo można korzystać tak długo jak tylko ważne jest konto. Szczegóły tutaj: http://telepolis.pl/news.php?id=17267.

#387196  autor: pablo_79
 12 lut 2010, 17:29
Tak długo jak jest ważne konto można korzystać z darmowych rozmów tylko w duostarterach Nowego Tak Tak'a ;) Heyah daje możliwość darmowych rozmów z wybranym numerem do każdego doładowania na zasadzie 1zł=1dzień, ale po jednym doładowaniu nie można rozmawiać za darmo dłużej, niż 30dni.

#394924  autor: Cristiano
 22 mar 2010, 18:45
mariusz9a pisze:W Simplusie jest już nowa opcja: "Bliski Numer" bez limitu za 5zl na 30 dni. Można wybrać 3 numery w sieci Plus i gadamy z nimi bez limitowo (SMS, głos, wideo rozmowa). Numery odnawiają się automatycznie co 30 dni, także nie trzeba pamiętać o aktywacji.

czy video rozmowa na pewno też jest darmowa, ktoś to sprawdzał bo na stronie plusa nic nie znalazłem o tym.
Pozdrawiam

#394959  autor: mariusz9a
 22 mar 2010, 20:29
Cristiano pisze:

czy video rozmowa na pewno też jest darmowa, ktoś to sprawdzał bo na stronie plusa nic nie znalazłem o tym.
Pozdrawiam
Są darmowe.

#395202  autor: Cristiano
 23 mar 2010, 21:12
dzięki