Cristiano pisze:czy w simplusie jest możliwość przelewu środków na inny telefon? bo tak jak napisałem wcześniej, ta karta będzie mi służyła tylko do rozmów z jednym numerem czyli 20zł które by mi zostało mógłbym komuś przelać/sprzedać?
Dnia 31.10.2008 potajemnie zakończono promocję "PRZELEW SMS" ze względu na rzekome "nadużycia"
Przedłużona do odwołania, na pewno z niej nie zrezygnują, ale za to może dodadzą SMSy i MMSy za darmo w najbliższych miesiącach.
Cristiano pisze:oczywiście takie też coś wchodzi w grę. Co do sms-ów to tylko orange bo z tej sieci mamy numery z których korzystamy na co dzień i zmiana numerów na stałe nie wchodzi w grę bo jednak już te numery mamy od kilku lat i dużo znajomych w tej sieci ma numer i w tym przypadku zastosował bym pakiet 600sms-ów za grosz tak jak to robi w obecnej chwili moja dziewczyna

A nie lepiej przenieść numery do Play doładowywać za 30zł/m-c i macie:

DARMOWY NIELIMITOWANY NUMER W PLAY do końca miesiąca kalendarzowego

1000SMSów DO WSZYSTKICH sieci ważne 30dni ( po co wyrzucać w błoto 6złotych? jak można za darmo)

darmowe 30minut do Play i stacjonarne po aktywacji raz na trzy miesiące PROGRAMU DOŁADOWAŃ (opłata- 1zł)

Za każde odebrane DWIE PEŁNE minuty spoza sieci, dostajecie MINUTĘ do wszystkich sieci (aktywacja raz za 3zł, później w razie utraty ważności konta, a za 5zł, jest ROK!)
A te 30zł. można wykorzystać na rozmowy to tego waszego starego Orange (znajomi) o ile nie będą chcieli przejść, żeby mieć darmowe SMSy oraz 300minut po 5groszy do Play i stacjonarnych (3 pakiety/30dni; 1pakiet=5zł=100minut)
Proszę, zastanówcie się nad tym, bo po co wyrzucać nawet te 6złotych na SMSy, jak gdzie indziej jest za darmo i to do wszystkich?
Matyk pisze:w heyah musisz tak czy tak i tak ładować po 20 zł ponieważ zablokują ci poł. wych.
20 zł - 5.90 (pakiet wybrany numer) zostaje Ci 14.10 zł na miesiąc...
Po doładowaniu za minimum 30złotych- JEDNA Z SZEŚCIU USŁUG PRZEBIERAJ WYBIERAJ GRATIS na 30dni.
Trzeba dodać, że stawki są horrendalne w taryfie Pakietowa 68gr/minuta do wszystkich (w tym Play) oraz 18groszy/SMS (po rejestracji w klubie do każdego doładowania 10% gratis).
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c