• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #38922  autor: matis_7893
 30 gru 2005, 11:58
mam problem! jestem w Orange, ale chcialbym sie przeniesc do Ery, bo mam nokie 6230i ktora miala simlocka. Zdjeli mi go, ale ustawienia, konfiguracje, wygaszacz, ktory pokazuje sie przy wł. i wył. telefonu zostal, i nie moge go usunąć, tak samo i z Onmixsem ( czy jakos tak). Wiec chce sie przeniesc do Ery, by wszystkie ustawienia pasowaly :) . I tu jeste moja prosba: czy polecacie mi erę tak tak? jakie ona ma zalety, co i jak jest z taryfą Happy ( czy jaos tak :) ) WIEM, WIEM, wszystko pisze na www.era.pl ale nie moge obejzec cennikow ( mam zainstalowane adobe.. jak by co :P ) PROSZE, pomozcie!

#38926  autor: Osk92
 30 gru 2005, 12:11
Nieee no skoro masz Nokię i pozostał Ci "pomarańczowy" wyświetlacz i wszystkie w nim zawrte informacje to mówi się trudno... albo się ściąga nowe motywy choć nie wiem czy 6230i ma taką możliwość. Jak chcesz Pre-paida (tel. na kartę) to weź Heyah PROŚCIUTKO NA ZAWSZE DLA WSZYSTKICH. Inne oferty się nie umywają do Heyaha :wink: A z tym Omnixem to nie wiem o co Ci chodzi :wink:

#38929  autor: matis_7893
 30 gru 2005, 12:18
Ale mi nie pozostal Pomaranczowy wyswietlacz, tylko erowy wyswietlacz :P A z tym Onmixem to jak go wykasować??? Mam go w komie, choć jestem w Orange :? ?

#38955  autor: Yoshi
 30 gru 2005, 13:41
matis_7893 pisze: A z tym Onmixem to jak go wykasować??? Mam go w komie, choć jestem w Orange :? ?
Obrazek

Chodzi ci o to?

Ustawienia/Skróty własne/Prawy klawisz wyboru

Z era zmień na co chcesz. :wink:

Don't let the system get you down...

#38962  autor: kameT
 30 gru 2005, 13:53
Ja mam taki sam problem z tym logo ORANGE i wiem, że nie wiem jak to zrobić :P :P :P

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#38965  autor: rafcyk
 30 gru 2005, 14:05
Troche zamotales, ale jesli dobrze rozumiem to chcesz przejsc z orange do ery, wiec problem raczej masz z Orange i ich ustawieniami 'na sztywno' a era ci nic nie zawinila.
Jesli chodzi o tel na karte to polecam TakTak. Do 7 stycznia trwa promocja 2x wiecej, wiec spokojnie sie zalapiesz

#38987  autor: D@rio
 30 gru 2005, 14:49
kamet pisze:Ja mam taki sam problem z tym logo ORANGE i wiem, że nie wiem jak to zrobić :P :P :P
W ustawieniach wyświetlacza znajdź sobie logo operatora i zaznacz na NIE :)
 #38990  autor: D@rio
 30 gru 2005, 14:53
matis_7893 pisze:mam problem! jestem w Orange, ale chcialbym sie przeniesc do Ery, bo mam nokie 6230i ktora miala simlocka. Zdjeli mi go, ale ustawienia, konfiguracje, wygaszacz, ktory pokazuje sie przy wł. i wył. telefonu zostal, i nie moge go usunąć, tak samo i z Onmixsem ( czy jakos tak). Wiec chce sie przeniesc do Ery, by wszystkie ustawienia pasowaly :) . I tu jeste moja prosba: czy polecacie mi erę tak tak? jakie ona ma zalety, co i jak jest z taryfą Happy ( czy jaos tak :) ) WIEM, WIEM, wszystko pisze na www.era.pl ale nie moge obejzec cennikow ( mam zainstalowane adobe.. jak by co :P ) PROSZE, pomozcie!
Ale żeś zamotał..

ale z tego co wyczytałem to tak:

1. Ustawienia można ściągnąć ze strony, znajdź pole KONFIGURATOR (w APARATY).

2. Jak chcesz usunać jakieś Orange'owe czy Erowe motywy z telefonu które są wpisane w softcie to poprostu najlepiej wywalić stary soft a wgrać nowy bezpośrednio od nokii.

3. Wygaszacz to sobie z poziomu ustawień wyświetlacza możesz wyłączyć bądź zmienić ;)

4. Z Omnix'em to już Ci kolega wyżej odpowiedź dał :)
Pzdr.

Polecamy Ci Ere tak tak :)