• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #371551  autor: Gerich
 24 lis 2009, 15:11
Witam
Spotkałem się z dziwną sytuacją, otóż tydzień temu, złożyłem zamówienie na bezpłatny DUOSTARTER ze strony era.pl, po pomyślnym potwierdzeniu zamówienia, czekałem na potwierdzenie jego realizacji , niestety do chwili obecnej nie ma ze sklepu Ery jakiejkolwiek informacji ... wysłałem także e-maila do BOK-u z opisem zaistniałej sytuacji - do chwili obecnej również nie ma odpowiedzi.
Czy ktoś z Was próbował zamówić niedawno - darmowy DUOSTARTER - pamiętam, że w marcu tego roku, złożyłem zamówienie i wszystko przebiegało poprawnie - teraz niestety wygląda na to jakby mieli błąd w systemie teleinformatycznym sklepu era.pl , nie ukrywam, że spodziewałem się profesjonalizmu od tej sieci, a jestem rozczarowany.
Będę wdzięczny za wszelkie rzeczowe odpowiedzi i podpowiedzi, które mogą na wszystkich pomóc rozwiązać tego typu problemy.
Pozdrawiam :smt006
Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 15:22 przez Gerich, łącznie zmieniany 1 raz.

#371553  autor: osachorzow
 24 lis 2009, 15:14
Gerich, sklep era.pl nie działa już od dłuższego czasu więc widocznie przy okazji popsuli coś w obsłudze zamówień na startery...

#371558  autor: Gerich
 24 lis 2009, 15:28
osachorzow dzięki za informację, w sumie zauważyłem jeszcze dość ciekawą rzecz, iż link do procesu aktywacji także nie działa ...

#371574  autor: tomaj
 24 lis 2009, 16:47
Zamawiałem duostarter jakieś 2 miesiące temu, problemu nie było, nawet zaskoczyli mnie szybką przesyłką, bo duostartery przyszły po 3 dniach roboczych.
Na rozpatrzenie odpowiedź BOK ma 30 dni, więc warto poczekać, albo się przypomnieć- jeśli zamówiłeś jakieś fajne numery.

#380380  autor: Rezo
 13 sty 2010, 12:01
Chyba się nic zmieniło od listopada zeszłego roku. Zamawiałem ostatnio duostarter i żadnego potwierdzenia z numerem zamówienia mailem nie dostałem. Zadzwoniłem na infolinię żeby się dowiedzieć co jest tego przyczyną. Przy okazji taką drogą mogłem potwierdzić zamówienie, niewiadomo też czy otrzymam linki aktywujące startery po ich otrzymaniu, pewnie znowu będę musiał dzwonić :evil: bałagan mają że hoo

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#380431  autor: blady_zl
 13 sty 2010, 15:29
Ja zamawiałem 30.12 doszło zaraz po nowym roku, wszystko było w najlepszym porządku :P bez żadnych problemów :roll: