gorliwy17 pisze:Zal mi cie, widze ze nalezysz do osob ktore sa zżedami(tj zżedza na wszystko) Wspolczuje ze play24 nie dziala CI(bo ja nie mam zadnych problemow) 24/7, pewnie cie zaskocze ale to jest NORMALNE... WSZEDZIE wszystko sie kiedyś psuje to jest tylko technika a jak wiadomo ona czesto bywa zawodna... masz jakiś problem? Dzwon do Obsługi Klienta a jak ci za 1zł to idz do salonu Play i po sprawie, ale ty wolisz sie pouzalać. Przypuszaczam ze motywem do napisania tego postu była równiez chec polansowania swojej osoby na forum(chęc zaistnienia) koniecznie chciales dolaczyć do grupy osob ktore poto sobie kupily play fresh za 5zł zeby mogly nazekać na play24... na cene polaczen,sms'ow nie mozna nazekać BO SA NAJTAŃSZE wiec trzeba znalesc inny punkt
PS polecam przesiadke z darmowego internetu 128kb/s(dodawanego jako prezent do kablowki) na Internet chociaz 1Mb/s
Myślę, że takie wypowiedzi jak Twoje nie powinny zaśmiecać forum. Nikt Ciebie nie prosił o diagnozę psychologiczną użytkownika zakładającego temat, tym bardziej, że go obrażasz.
Myślę, że dobrze się stało, że temat wyłonił się jako samodzielny: problemy z PLAY24 nie istnieją od dziś; bardzo często się zdarza, że nie można się zalogować a okreśnie świąteczno-sylwestrowym graniczyło to z cudem. Dziwne, że PLAY niz z tym nie zrobiło od tego czasu. Nic też nie zapowiada, że dokonają się gruntowne zmiany w funkcjonowaniu PLAY24, a szkoda.