• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #373012  autor: dzazik
 02 gru 2009, 14:56
Może mi to ktoś z Was wyjaśni?
Mam One Play 45 przyszła mi faktura na 49zł Nigdzie nie dzwoniłem, nie smsowałem, numer jest nieuzywany. To dlaczego przyszła mi faktura na 49zł a nie na 45?

#373020  autor: TomekO
 02 gru 2009, 15:10
Może z tego powodu ?

Pierwszy Rachunek Telekomunikacyjny wystawiony po dacie zawarcia Umowy będzie obejmował opłatę z tytułu Abonamentu oraz opłatę z tytułu rozliczenia usług w okresie od daty aktywacji Numeru MSISDN do końca pierwszego Okresu Rozliczeniowego oraz opłatę za następny Okres Rozliczeniowy.

#373211  autor: PWK
 03 gru 2009, 15:55
49 zł - czyli z pewnością opłata za aktywację numeru.

#373213  autor: Adaniu
 03 gru 2009, 16:13
Pierwsza faktura zawiera oplate abonamentowa w wysokosci propocjonalnej od dnia aktywacji do konca pierwszego okresu rozliczeniowego oraz naliczany z gory abonament za kolejny pelny okres rozliczeniowy. Info z strony Play

#373249  autor: ciuchcia
 03 gru 2009, 19:19
PWK, potwierdzam - na pewno jest to oplata aktywacyjna. Rzuc okiem na umowe - tam masz wpisana jej wysokosc.

Na fakturze widnieje ona jako pozycja One Play - oplata jednorazowa (chyba ze masz inny plana taryfowy)

#373290  autor: dzazik
 03 gru 2009, 21:32
Ok dzięki za info, zobacze jak z następna faktura będzie. Bardzo dziękuje za wyjaśnienie