• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #372573  autor: Damiano-pl
 29 lis 2009, 19:35
Witam.

Sprawa wygląda następująco, przenoszę swój numer z Orange do Play, wybrałem już telefon(Nokia E52) i podpisałem umowę, dostałem zastępczy numer, czekam do końca umowy z Orange na przeniesienie mojego numeru. Od momentu podpisania umowy zmieniła mi się trochę sytuacja finansowa i chciałbym teraz wziąć Nokię E71, któraq jest jednak od E52 droższa. Czy istnieje jeszcze możliwość, by zwrócić Play'owi E52, dopłacić różnicę i wybrać E71? Miał ktoś kiedyś taką sytuację?

#372574  autor: Corsini
 29 lis 2009, 19:39
Telefon użytkowany. Nikt poważny go nie kupi. A jeśli da się to powodzenia ze zwracanymi telefonami w Play.
Jak jest nowy to ma być nowy.
Postaw się w roli operatora. Co on ma zrobić z tym telefonem? Wyrzucić czy kogoś oszukać?

Obsługa Klientów Biznesowych ORANGE