Użytkownik
Ranga
Obserwator
Co najmniej 30 dni przed końcem umowy trzeba złożyć wypowiedzenie oraz zaznaczyć, że chce się przenieść numer do innego operatora. Sprawę przeniesienia numeru można także załatwić u nowego opa, podpisując odpowiednie dokumenty. Problemy się zdarzają, ale chyba już coraz rzadziej.Karolinho123 pisze:1.Czy trzeba do Ery cos zgłaszać że chce przejść, czy tylko trzeba poczekać do końca umowy.. ? i czy są jakieś problemy z przejściem do innej sieci..
Napisz po ludzku o co Ci chodzi, bo póki co to mogę się tylko domyślać.Karolinho123 pisze:2.Ja jestem niepełnoletni.. i mam umowe na mame.. i czy jak moja mama jest w erze to czy ja pod jej nazwiskiem moge do play przejść ? i ona bedzie miała z ery a ja z playa na jej nazwisku.
Można to zrobić dwojako:Karolinho123 pisze: 1.Czy trzeba do Ery cos zgłaszać że chce przejść, czy tylko trzeba poczekać do końca umowy.. ? i czy są jakieś problemy z przejściem do innej sieci..
Darmowe w prawdziwym znaczeniu tego słowa to nie ma SMS-ów, ale za 5 zł możesz kupić w ONE PLAY:Karolinho123 pisze:a nie wiecie może czy w abonamencie ONE PLAY są jakieś darmowe smsy ?
Tutaj chodzi o ofertę na kartę, czyli Play - Fresh.Karolinho123 pisze:bo słyszałem że w playu za każde 5 zł. doładowania jest 100 smsów darmowych do wszystkich sieci.. to prawda ?