• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#355785  autor: Wieczor1
 28 sie 2009, 12:20
PLUS GSM:
+jakosc polaczen
+jakosc obslugi klienta w salonach firmowych
+jakosc obslugi klienta w BOK
+atrakcyjna oferta Prepaid (darmowy numer)

-doprowadzajace do szalu SPAMY w momencie niskiego stanu konta

PLAY
+ceny
+oferta Prepaid

-jakosc obslugi i podejscie do klienta w BOK
-jakosc swiadczonych uslug

"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"

#355811  autor: rogmaniek
 28 sie 2009, 13:28
szyman12 pisze:od kiedy do władzy doszło ostatecznie DT zmienia się wszystko na złe
Wiesz, mam podobne obserwacje, a może to po prostu prawda. Gdy od września "władzę" w PTC, czyli ponad 90% udziałów (wg różnych źródeł 92 lub 97%) mają Niemcy z DT, to np. z najlepszego pre-paid'a, moim zdaniem, czyli Erunia Tak Tak, zrobili chyba najgorszego. Już nawet 2xTT nie robi na mnie wrażenia, po wejściu Fresh'a oraz brak reakcji na ofertę konkurencji, np. odnośnie pakietów internetowych. Przebolałem wycofanie Mega Pakietu, ale "zniszczenie" wymienności minut na SMS'y, to już dla mnie było bardzo niefajnie zagranie DT. Szkoda, bo bardzo, bardzo chciałbym dalej korzystać z usług PTC, ale pod marką Era i trochę z lepszą ofertą Era Tak Tak :x :roll:

[ Dodano: 2009-08-28, 13:35 ]
Mordrag pisze:Idiotyczne reklamy
To odnośnie Plusa, rzeczywiście dla mnie te reklamy są tak durne, że aż się niedobrze robi. Jakby dla ciemnego ludu były kierowane. Wg mnie, ostatnie reklamy dla biznesu z "kobietą pracującą", może i śmieszne, ale zarazem "niesmaczne". Nie chciałbym mieć oferty biznesowej w sieci z "efektem jojo" :lol: Chociaż pojawiły się również reklamy Simplusa, jak np. te parodiujące telenowele czy filmy, które były, po prostu dobre :-D Ach, gdzie te pierwsze reklamy, z hasłami reklamowymi, które mam pod profilem, gdy pokazywały fajny, ciekawy świat? Wtedy poczucie, że ma się telefon w Plusie, wg mnie, nie kojarzyło się z obciachem, a z np. nowoczesnością czy wszystkim co pozytywne :-D Ale mnie poniosła wyobraźnia :P

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#356324  autor: Wieczor1
 30 sie 2009, 11:23
Ciesze sie coraz czesciej, ze nie ogladam telewizji- proponuje to samo;)

"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"

#356328  autor: mariusz9a
 30 sie 2009, 11:41
Wieczor1 pisze:doprowadzajace do szalu SPAMY w momencie niskiego stanu konta
To sobie to wyłącz w internetowym E-BOKu (usługa nazywa się "powiadomienie o niskim stanie konta").

#356382  autor: Wieczor1
 30 sie 2009, 15:23
mariusz9a pisze: To sobie to wyłącz w internetowym E-BOKu (usługa nazywa się "powiadomienie o niskim stanie konta").
Dzieki za info- nie pomyslalem... Prosze wybaczyc;)

#356823  autor: yogurcik
 01 wrz 2009, 14:17
Play
+ ceny polaczen + smsy free
+ tanie telefony
- jakość połączeń
- bok do du...
Plus
+ dobra oferta dla biznesu z telefonami
+ jakość
orange
+ zasięg
+ jakość polaczen
- koszta

są sieci i jest BOK PLAY.....nigdy więcej

#367695  autor: user_delete10
 02 lis 2009, 19:10
Nic tak się nie wyróżnia jak (doszedłem dziś do takiego wniosku i to są oferty najbardziej charakterystyczne na polskim rynku komórkowym):

Play Fresh - termin ważności konta (nie do pobicia)

36i6 - nielimitowane rozmowy z jednym numerem (wkrótce zostaną przywrócone) i smsy

#367712  autor: abramek92
 02 lis 2009, 20:36
Orange:
+ zasięg
+ jakość połączeń
+ BOK
+ dobre HSPA
- pakiety netowe (Orange 39,5 ratuje mnie)

Play:
+ cennik
- jakość
- jakość
- konfiguracja sieci
- HSDPA jak EDGE
- BOK

Era:
+ jakość
+ Cell info
- słabe 3G, mieszkając parę km od Warszawy nie mam w domu 3G