szyman12 pisze:od kiedy do władzy doszło ostatecznie DT zmienia się wszystko na złe
Wiesz, mam podobne obserwacje, a może to po prostu prawda. Gdy od września "władzę" w PTC, czyli ponad 90% udziałów (wg różnych źródeł 92 lub 97%) mają Niemcy z DT, to np. z najlepszego pre-paid'a, moim zdaniem, czyli Erunia Tak Tak, zrobili chyba najgorszego. Już nawet 2xTT nie robi na mnie wrażenia, po wejściu Fresh'a oraz brak reakcji na ofertę konkurencji, np. odnośnie pakietów internetowych. Przebolałem wycofanie Mega Pakietu, ale "zniszczenie" wymienności minut na SMS'y, to już dla mnie było bardzo niefajnie zagranie DT. Szkoda, bo bardzo, bardzo chciałbym dalej korzystać z usług PTC, ale pod marką Era i trochę z lepszą ofertą Era Tak Tak
[ Dodano: 2009-08-28, 13:35 ]
Mordrag pisze:Idiotyczne reklamy
To odnośnie Plusa, rzeczywiście dla mnie te reklamy są tak durne, że aż się niedobrze robi. Jakby dla ciemnego ludu były kierowane. Wg mnie, ostatnie reklamy dla biznesu z "kobietą pracującą", może i śmieszne, ale zarazem "niesmaczne". Nie chciałbym mieć oferty biznesowej w sieci z "efektem jojo"

Chociaż pojawiły się również reklamy Simplusa, jak np. te parodiujące telenowele czy filmy, które były, po prostu dobre

Ach, gdzie te pierwsze reklamy, z hasłami reklamowymi, które mam pod profilem, gdy pokazywały fajny, ciekawy świat? Wtedy poczucie, że ma się telefon w Plusie, wg mnie, nie kojarzyło się z obciachem, a z np. nowoczesnością czy wszystkim co pozytywne

Ale mnie poniosła wyobraźnia