Witam. Jaka siec ma teraz najlepsze oferty dla firm. Chodzi mi o abonament do 100 zł no i jakis w mire telefon fajny
z gory dzieki za odpowiedzi

Mylisz się. Ta oferta jest z telefonem. W ofercie bez telefonu ta oferta kosztuje 61 zł (brutto) miesięcznie (umowa na 12 mies).intented pisze:Nie mydlcie oczu gościowi - 380 do wsz. + 3k do playa + stacj. jest BEZ TELEFONU.
Zależy od profilu dzwonienia. Ja wolę 3000 na stacjonarne (można dzwonić do większości podmiotów: banki, urzędy, hurtownie, partnerzy biznesowi - większość poważnych firm ma nadal tel stacjonarne) niż 5000 do ery. Ale kwestia potrzeb.intented pisze:nie uważam aby te 3k min do stacj + playa było tutaj czymś rewelacyjnym,
Wolę jednak za 122 zł 480 min. do wszystkich i 3000 w sieci i na stacjonarne niż za 105intented pisze: za 100zł to możemy wziąść sobie 440 min w erze + c902 za 1zł albo poczekać na nową taryfe firmową w erze z pakietem do ery 5k min.
Od tego ma PSTN/ISDN/VoIP jak kto woli.ja pisze: Zależy od profilu dzwonienia. Ja wolę 3000 na stacjonarne (można dzwonić do większości podmiotów: banki, urzędy, hurtownie, partnerzy biznesowi - większość poważnych firm ma nadal tel stacjonarne) niż 5000 do ery. Ale kwestia potrzeb.
Tylko po co, skoro mogę to mieć w zasadzie za darmo w komórce (czytaj zawsze pod ręką).Marens pisze: Od tego ma PSTN/ISDN/VoIP jak kto woli.
Nie twierdzę, że play jest najlepszy. Jedyne co chciałem pokazać w swoich postach tylko to, że w play, za najmniej dostaję najwięcej i najbardziej uniwersalnie. Ale skoro i tak posądzasz mnie o stronniczość to dorzucę jeszcze, że w wielu przypadkach telefony też są najtańsze.Marens pisze: Co wyście wszyscy na tego Playa tak wzięli, Play, Play, Play najlepszy z możliwych i najlepszy z najlepszych.
Z play nie mam nic wspólnego i moim celem nie jest bynajmniej reklamowanie tej sieci.Marens pisze: osoby poniżej 100postów. Może to jakaś akcja ze strony Playa, bo po nich można się wszystkiego spodziewać.
Można się z tym zgodzić, wygoda jest nieporównywalnie większa.ja pisze: Tylko po co, skoro mogę to mieć w zasadzie za darmo w komórce (czytaj zawsze pod ręką).
Co do cen to Play nie ma sobie równych i nie można polecić innego operatora w tej kwestii.ja pisze:Ale skoro i tak posądzasz mnie o stronniczość to dorzucę jeszcze, że w wielu przypadkach telefony też są najtańsze.
Akurat masz 6pomógł, więc inna kwestia ale w innym wątku gdzie jest mowa o Play dla firm można mieć uzasadnione wątpliwości.ja pisze:Na Twoim miejscu, byłbym ostrożniejszy w ocenianiu ludzi, a szczególnie radziłbym nie brać za kryterium ilości postów na forum.
W skrocie:var_mix pisze:Witam. Jaka siec ma teraz najlepsze oferty dla firm. Chodzi mi o abonament do 100 zł no i jakis w mire telefon fajny![]()