• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #364250  autor: damian23525
 11 paź 2009, 10:49
Witam, mam kartę problem w 36i6 i mam problem z SMS. Dokładniej; wysyłam SMS do pewnej osoby a on nie dochodzi do niej. Jak puści mi strzałkę to SMS dopiero dochodzi. Ta osoba ma Samsunga Avila w Erze ale ma kartę TurboSim i kartę w 36i6. Czemu tak się dzieje, że SMSy nie dochodzą od razu?? Jak ona przełoży kartę do telefonu bez simlocka to jest normalnie, a jak do innego telefonu z simlockiem i założy TurboSim to jest normalnie. Czy to mogło się coś w telefonie przestawić? Proszę o pomoc! Z góry dzięki

#365262  autor: kowcio
 17 paź 2009, 15:19
Myślę, ze to może być wina turbosima. A ten Samsung z Ery nie jest bez sim-locka? Przecież Era już od dawna sprzedaje telefony bez sim-loca, a Avila to dość świeży Samsung.

#365645  autor: damian23525
 19 paź 2009, 20:08
Ma simlocka