• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#364260  autor: kamil1221
 11 paź 2009, 11:59
Oferta tylko SIM w Orange.
Abonament 35zł mies. Umowa na okres 12 mies. Płacisz 35 a przez pierwsze 6 mies. otrzymujesz do wykorzystania 70zł – czyli ok. 120 minut. Dodatkowo możesz sobie wybrać jedną usługę z 6 która jest za darmo i możesz ją raz w miesiąc zmieniać na inną dowolną.

Usługi to:
1.180 minut na rozmowy z wybranym numerem Orange lub stacjonarnym.
2.180 minut na rozmowy w weekendy z numerami Orange i stacjonarnymi.
3.400 smsów do Orange.
4.40gr za minutę do Orange.
5.Dłuższy kapitał złotówek – kwota niewykorzystana z abonamentu przechodzi na 2 kolejne miesiące (standardowo przechodzi na miesiąc).
6.Bezpłatny portal rozrywkowo – informacyjny Orange World

Aktywacja kosztuje 5zł - doliczane do pierwszego rachunku.
Jeśli wybierzesz umowę na 24 mies. to 70zł będziesz mieć co miesiąc na koncie.

#364271  autor: kwistas
 11 paź 2009, 13:28
Pytanie jest zasadnicze, czy autor postu wykonuje połączenia do Orange.

Jeśli wykonuje połączenia do wszystkich sieci, specjalnie nic korzystniejszego nie dostaniesz w abonamencie jak w Play. Rabaty przez cały okres umowy jest korzystniejszy.

Pozostaje też pre-paid, taki mBank mobile daje Ci 19gr/minuta do naprawdę wszystkich sieci, telefon na kartę, pełna swoboda, pełna kontrola kosztów. Choć w Play też masz kontrolę środków przez kod ekspresowy jak w pre-paid.

#364298  autor: bernwald
 11 paź 2009, 15:23
Dziękuję serdecznie. No właśnie, rzadko do Orange dzwonię, smsów nie wysyłam w ogóle, portale rozrywkowe mnie nie kręcą, a na pilnowanie aktywacji dodatkowych usług nie mam czasu ani głowy. Także Orange nie dla mnie. Czy w mbanku przy kosztach rzędu 30zł/mies. schodzi się do 19gr/min? Coś mi się kojarzy, że to tylko przy większej ilości wydawanych pieniędzy jest tam tak tanio.

#364309  autor: kwistas
 11 paź 2009, 16:08
bernwald, w mBank mobile 19gr/min obowiązuje do 30czerwca 2010 roku.
Więcej informacji masz tutaj:

http://www.mbankmobile.pl/prl.html

Przenosisz swój obecny numer lub kupujesz wybrany starter przez internet.

Lecz niestety promocja obowiązuje do jutra :?

#364319  autor: bernwald
 11 paź 2009, 17:50
No, do jutra to raczej numeru nie przeniosę...