• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #363494  autor: gramy522
 05 paź 2009, 18:04
Witam.

Mam zamiar przygarnąć telefon od Orange (oferta MIX 25PLN za miesiąc). Problem w tym, że jestem uczniem (pełnoletnim) i czy mógłbym po prostu na dowód zawrzeć z operatorem Orange umowę?. Daleko mam do punktu Orange, tak więc nie chcę jeździć tam i z powrotem. Szukałem na Google i na stronie Orange, ale bez skutku. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

#363513  autor: kwistas
 05 paź 2009, 20:02
Bez zaświadczenia o stałych dochodach finansowych nie podpiszesz umowy. Sam dowód nie wystarczy.

#363531  autor: Marens
 05 paź 2009, 21:32
kwistas pisze:Bez zaświadczenia o stałych dochodach finansowych nie podpiszesz umowy.
Musisz przedstawić wydruk z ostatnich 3 miesięcy, z konta bankowego. Ewentualnie wypukłą kartę "kredytową".

#363535  autor: cesarz
 05 paź 2009, 21:43
Kiedyś było można pokazać rachunek za gaz lub prąd na swoje nazwisko.Tak podpisałem pierwszą umowę , następne umowy jako stały klient mogłem już na dowód osobisty.

CNN

#363560  autor: Btk_Tomas
 05 paź 2009, 22:58
cesarz pisze:Kiedyś było można pokazać rachunek za gaz lub prąd na swoje nazwisko.Tak podpisałem pierwszą umowę , następne umowy jako stały klient mogłem już na dowód osobisty.
Dalej można podpisać umowę pokazując ostatni zapłacony w terminie rachunek za gaz, prąd lub mieszkanie.
Oczywiście na swoje nazwisko.