• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #362879  autor: Creative
 01 paź 2009, 16:33
Chwilowo z konieczności korzystam ze starej Nokii 6020, w ofercie MixPlus. W każdym razie wszystko jest idealne, ale od wczoraj nie mogę wysłac smsa do jednej osoby (jest w Erze). Wcześniej nie miałem z tym żadnych kłopotów. Nie wiem, czy telefon, czy siec to blokuje, ale wiadomosc umieszcza się w folderze 'wysłane', ale od samego początku aktywna jest jedynie opcja 'wyślij jeszcze raz'. Smsy do innej osoby (też w Erze) dochodzą bez żadnego problemu. Co się mogło stac i jak mogę to naprawic?

#362954  autor: Spiite
 01 paź 2009, 22:54
Włóż kartę sim do innego telefonu i sprawdź czy wyślesz na ten numer. Jeśli się uda to będzie coś z telefonem, jeśli nie to może być wadliwa karta jak i jakiś błąd sieciowy. Pozostaje wtedy kontakt z operatorem.