• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #360441  autor: Creative
 18 wrz 2009, 17:58
Rodzicielka ma telefon na abonament w Plusie. Ja również będę miał telefon na abonament, tyle, że w Play - a że nie mam 18 lat, papiery będa na matkę. Swój numer z Mixa przeniosę do Playa. Stąd pytanie, czy jedna albo druga siec mogą robic problemy z tego tytułu?
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2009, 20:15 przez Creative, łącznie zmieniany 1 raz.

#360442  autor: matig89
 18 wrz 2009, 18:02
jezeli w tej chwili wszystkie rachunki sa placone na czas to nie beda:)

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl

#360443  autor: elrond
 18 wrz 2009, 18:04
Creative pisze:Stąd pytanie, czy jedna albo druga siec mogą robic problemy z tego tytułu?
Nie powinno być żadnego problemu. Numery można przenosić jak się chce, gdzie się chce. Numer mamy może zostać w Plusie, a Ty swój możesz przenieść do Play. Miałem identyczną sytuację - dwa numery były w Plusie na jedną osobę, jeden został przeniesiony do Play (i to po przedterminowym zerwaniu umowy - sprawa z regulaminem) a drugi pozostał w sieci. Żadnych problemów. Nikt nie wymaga przenoszenia wszystkich numerów.