• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #352533  autor: Creative
 14 sie 2009, 19:53
Kończy mi się umowa w MixPlusie (36 zasileń po 30 zł) i nie wiem, czy opłaca się przedłużac umowę, przejsc na abonament czy może emigrowac do innej sieci. Nie za bardzo się na tym znam, więc może Wy doradzicie? Gdzie najtaniej, czy przedłużenie jest opłacalne, itp.

Przy kazdej opcji chciałbym miec mozliwosc kupna taniego (czyli max 150 zł) telefonu z WiFi (Nokia E51 najlepiej)...

#352537  autor: muza_tv
 14 sie 2009, 20:04
Wszystko zalezy od tego jak używasz komórki. Przykładowo, jesli dzwonisz dużo w Plusie i korzystasz z pakietów w mixPlus i są da Ciebie ok - wtedy warto zostać.

Jesli nie chcesz nowego telefonu - możesz podpisać umowę na 12 zasileń bez telefonu wtedy w zamian (jest taka promocja) wtedy wszystkie połączenia i SMS masz 50 proc. taniej.

#352538  autor: Creative
 14 sie 2009, 20:09
Zależy mi głównie na nowym, tanim telefonie. ;)