• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #348203  autor: sliver
 23 lip 2009, 13:46
Witam.
Orientuje sie ktos czy w usludze Play Fresh sa dostepne jakies uslugi lokalizacyjne, czyli namierzanie danego numeru tel po uprzednim wyrazeniu przez niego zgody?
W heyah podobno nie ma bo dzwonilem do nich i dostalem informacje, ze od 1 stycznia 2009 wylaczyli wszelkiego tego typu uslugi, w TT jest usluga Radar.

#348219  autor: sliver
 23 lip 2009, 14:46
szukalem uslugi era radar na ostronie omnixa i juz jej nie ma... ( http://www.telix.pl/artykul/serwis-rada ... 12074.html )
dzwonilem do ery i powiedziano mi, ze ja usunieto i teraz tylko i w heyah i erze jest usluga gdziejestdziecko... wie ktos co sie stalo, ze od 1go stycznia operatorzy skasowali swoje uslugi typu Gdzie sa znajomi itp. i uruchomili tylko ta uslugo lokalizowani dziecka?

#348223  autor: kwistas
 23 lip 2009, 15:11
sliver, to działa usługa na tej samej zasadzie co stara, więc nie wiem skąd ta afera.

#348364  autor: sliver
 24 lip 2009, 11:30
kwistas, na pewno nie na tej samej... chociazby w era radar osoba namierzana byla informowana o tym fakcie a w gdzie jest dziecko nie dowiesz sie, ze ktos Cie namierzyl... tak wiec wystarczy wyslac 2 smsy z zony/dziewczyny/kochanki tel i mozesz ja anonimowo namierzac :mrgreen:

#348697  autor: pvd
 26 lip 2009, 10:52
w simplusie jest usluga wiem gdzie jestes, ale z telefonu ktory chce sie namierzac musi byc wyslany sms i potem jak sie go namierza to tez ta osoba dostaje smsa, no i dziala tylko przy wlaczonym telefonie