• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #320755  autor: ave
 02 mar 2009, 15:10
We Wrocławiu padł Orange .... konkretnie dzielnica Nowy Dwór

Co ciekawe po przestawieniu telefonu na tryb podwójny GSM/UMTS zalogował sie do UMTS i działa. Przy ustawieniu Tylko GSM nie działa...

#320806  autor: Ziel`
 02 mar 2009, 19:08
W całym Wrocławiu chyba Orange zdechło, bo miałam problemy ze skontaktowaniem się z kimkolwiek (nieważne, czy z Orange, czy z innej sieci). Jeśli choć na chwilę zasięg wracał, to seriami spóźnione smsy dostawałam.

Teraz siedzę z moim chłopem, on też ma Orange, staramy się do siebie dodzwonić i albo od razu nas rozłącza, albo mówi, że mamy powyłączane telefony.

#320879  autor: Spioszek
 03 mar 2009, 04:27
Moje siostra też ma w Orange, i 40km za Wrocławiem w Wołowie też od południa do wieczora nie chodziło Orange, tak samo, albo nie miała zasięgu, albo jak już złapał to nie mogła się dodzwonić bo zaraz rozłączało...
Więc widać że to jakiś poważny problem był...

#320935  autor: kowcio
 03 mar 2009, 16:47
darkangel pisze:Moje siostra też ma w Orange, i 40km za Wrocławiem w Wołowie też od południa do wieczora nie chodziło Orange, tak samo, albo nie miała zasięgu, albo jak już złapał to nie mogła się dodzwonić bo zaraz rozłączało...
Więc widać że to jakiś poważny problem był...
Ja się dowiedziałem, że koło Wołowa (jakieś 25 KM dalej, choć kierunek od Wrocławia ten sam) Orange wczoraj działało aż miło ;) Także musiała to być awaria w wybranych miejscach...