• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#316920  autor: Mosquito007
 11 lut 2009, 17:06
Jeżeli chcesz korzystać z internetu z Play w rozsądnej cenie to będziesz musiał jeszcze trochę poczekać, bo z tego co wiem to Play dopiero pracuje nad jakimś "rozsądnym pakietem".
Na dzień dzisiejszy to najlepiej jak skorzystasz z oferty 36i6 lub Heyah. Mimo to że masz Play'a wkładasz sima z innej sieci korzystasz z internetu potem zamieniasz z powrotem, trochę z tym zabawy ale jeżeli chcesz "najtaniej" to tak to właśnie wygląda :P

#317157  autor: Rradzio
 12 lut 2009, 22:56
No nie wiem! Net w Play na kartę 1gb kosztuje tyle, że żeby mieć wspomniany 1gb np. w Orange trzeba byłoby kupić aż 16 czy 17 starterów, więc jest tanioszka, że to tak ujmę :)

Co do zasięgu jest trochę gorzej i nie ma co ukrywać i się czarować nie masz zasięgu nie bierz Play...! aaa i jest fajna opcja z tym brać albo nie... 7 dni na test za 9 zł :)

#317291  autor: azerus
 13 lut 2009, 22:08
Dokladnie w Heyah jest obecnie najtaniej i na najlepszych warunkach. Play dopiero mysli nad czyms. Ale patrzac na ich zasieg pseudo mobilnego netu ktory oferuje nie spodziewal bym sie rewelacji - przede wszystkim chodzi mi o ich zasieg.