Może to nie miejsce na to ale aktualnie uzywam MyX6-2 i zauważyłem że niedochdza do mnie sms'y. Z Orange i z internetu. Innych siecie niesprawdzalem. W ustawieniach mam wszystko dobrze. Telefon jest używany miesiąc kupiony w salonie Orange osobiscie przezemnie Może to być wina softu ?? Jak karte przełoże do innego telefonu to też nic nie przychodzi.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Dokladnie, jesli to chodzi o SMSy z internetu. Natomiast co do realnego SMSOwania i innych SMSow. Hmmm...pierwszy raz slysze o takim przypadku. Ale zawsze mozesz zadzwonic do BOKu i pisac reklamacje w tej sprawieFawa pisze:Może to nie miejsce na to ale aktualnie uzywam MyX6-2 i zauważyłem że niedochdza do mnie sms'y. Z Orange i z internetu. Innych siecie niesprawdzalem. W ustawieniach mam wszystko dobrze. Telefon jest używany miesiąc kupiony w salonie Orange osobiscie przezemnie Może to być wina softu ?? Jak karte przełoże do innego telefonu to też nic nie przychodzi.

Pozdrawiam

Jeżeli na innym telefonie tez smsy nie przychodzą to można wykluczyć winę telefonu. Możliwość odbierania smsów z internetu trzeba najpierw aktywować tak jak powiedzieli moi poprzednicy. Nic więcej nie mam do powiedzenia, bo wszystko już zostało powiedziane, poprawię tylko numer centrum SMS (w rożnych telefonach może to się różnie nazywać) prawidłowy numer to +48501200777.

Skoro temat jeszcze zamkniety nie jest, to skorzystam.. 
Mianowicie piszecie, ze zeby dostawac smsy z internetu trzeba wyslac smsa o tresci internet etc. Ja nic takiego nie robilam i moglam od razu dostawac z netu wiadomosci. W ogole ani razu z takim przypadkiem sie nie spotkalam zeby ktos musial takie cos aktywowac..
Kazdy z moich znajomych po kupieniu telefonu w salonach, dostawal od razu smsy z neta.

Mianowicie piszecie, ze zeby dostawac smsy z internetu trzeba wyslac smsa o tresci internet etc. Ja nic takiego nie robilam i moglam od razu dostawac z netu wiadomosci. W ogole ani razu z takim przypadkiem sie nie spotkalam zeby ktos musial takie cos aktywowac..
Kazdy z moich znajomych po kupieniu telefonu w salonach, dostawal od razu smsy z neta.
Telepolis.pl