koval pisze:Dzisiaj na numerze mojej mamy zadzwoniłem na *200 i przeżyłem szok: "Pozostało Ci: 4 zł 94 gr, za 49710 dni stracisz możliwość wykonywania połączeń, pamiętaj o doładowaniu konta. Wciąż możesz odbierać rozmowy przez 350 dni..." No poprostu jaja niezłe

Wie ktoś może co im się mogło pomylić?? Jest to nowa karta w Orange POP...
A drugi wątek to SMS`y specjalne. Mama kolegi wysłała 2 SMS`y za 3,66. Efektem było zapchanie skrzynki odpowiedziami od serwisu, po chwili SMS z informacją o błędzie. Na rachunku znalazło się wyszczególnione 97 wiadomości na numer specjalny

Tym razem to sieć ERA.
Co do tego pierwszego:
No coz, to poprostu zwykly blad techniczny nowoczesnej Orange

Swoja droga, to jakis rekord Guiness'a

a tak w ogole moze nagraj te wypowiedz i wypusc jak w internet

chetnie bym posluchal

hehe
...pozatym ja np. teraz nie moge sie dodzwonic do konsultantow *600 i tez nie wiem co jest...nikt nie odbiera a po chwili rozlacza. W ogole szczerze mowiac to teskni mi sie za IDEĄ bo teraz to jest jedna, wielka, lipa. Nawet ta strona WWW jakas taka lipna, ubozsza, brzydsza i w ogole. A szkoda bo IDEA jaka byla, to byla, moze nie najlepsza ale chociaz sympatyczna i ladnie sie prezentowala
Co do drugiego:
No coz, na Twoim miejscu zlozyl bym reklamacje rachunku poprostu. Przyczyn moze byc mnostwo, albo cos z telefonem albo wina moze lezec po systemach bilingowych i systemach Ery. Nikt nie jest idealny. Reklamuj i pisz o wszystkim co sie bedzie dzalo dalej na forum