• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #24168  autor: Adam_SX
 10 paź 2005, 19:08
Tak jak wyżej, mam w orange pakiet jadna idea 50zl i chcialbym pyunkty zbierac.

Operator: Orange
Obecny telefon: Nokia 6230i

#24235  autor: NMonster
 10 paź 2005, 21:50
proste - musisz być juz co najmniej 3 m-ce w sieci i poprzez Orange24 on-line zpisujesz sie do programu.. www.orange.pl

Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB

#24249  autor: Adam_SX
 11 paź 2005, 09:07
Dobra juz sie zarejestrowalem w Programie Profit. To znaczy ze jak place miesieiecznie kwote deklarowana 50zl to bede miec co miesiac 50punktow ?
A kiedy mi ta karte przysla ?

#24257  autor: Kucharz
 11 paź 2005, 12:09
Adam_SX pisze:To znaczy ze jak place miesieiecznie kwote deklarowana 50zl to bede miec co miesiac 50punktow ?
tak, 1 zł wydana w abo to 1 pkt. Jeśli wydzwonisz dodatkowo np. 10 zł to dostaniesz łącznie 60 pkt. Za polecenie zapłaty dostaniesz dodatkowo 100 pkt co miesiąc.

Kiedyś jeszcze dawali za mBoxa, w któreś z wersji, wyższej niż standard, tyle punktów, że miesięczne abo za mboxa całe się zwracało, tyle że w pkt :)
Adam_SX pisze:A kiedy mi ta karte przysla ?
pewnie raz w miesiącu wysyłają karty, obstawiam że do 15 listopada dostaniesz. Tylko po co ? Jestem pare lat w proficie i jeszcze nigdy z niej nie korzystałem, ba, nawet nalepki w sklepach nie widzę, co by można było z jakieś zniżki skorzystać. imho - strata kasy (pierwsza jest za friko, ale następne trzeba zamówić sms-em za pare złociszy)

#24286  autor: Adam_SX
 11 paź 2005, 15:00
(pierwsza jest za friko, ale następne trzeba zamówić sms-em za pare złociszy)
Jak to to znaczy ze bede muala placic za te karty ??
A kiedy oni naliczaja te punkty ? gdy sie np. placi fakture?

#24290  autor: Kucharz
 11 paź 2005, 15:08
Adam_SX pisze:Jak to to znaczy ze bede muala placic za te karty ??
tu masz wszystko: http://www.orange.pl/portal/map/map/pro ... 9035807740

pierwsza karta jest za darmo. dopiero jak jej termin wygaśnie możesz, a nie musisz, zamówić kolejną, co kosztuje dokładnie 3,66 zeta (koszt wysłania sms-a).
Tylko że nie wiem, czy obecnie przy zgłoszeniu do profitu dostajesz karte automatycznie czy musisz ją zamówić, bo kiedyś pierwsza była automatycznie wysyłana. Ale może pisali o tym jak się rejestrowałeś.

Adam_SX pisze:A kiedy oni naliczaja te punkty ? gdy sie np. placi fakture?
w okolicach 15 dnia każdego miesiąca naliczają automatycznie punkty, choć czasem zdarza się, że zapominają i trzeba trochę poczekać. taki zastój był w wakacje, gdzie z 3 faktur mi nie naliczyli punktow. Jeden mail do BOK i jeszcze tego samego dnia zostały naliczone zaległe punkciki.