Użytkownik
Ranga
Obserwator
Czy można przekazać punkty Profit innemu uczestnikowi?
Nie ma możliwości przekazania punktów innemu uczestnikowi programu, chyba że inaczej przewiduje Regulamin poszczególnych promocji organizowanych w ramach programu.
jak włączysz usługę
* zadzwoń do Orange Automatycznego Biura Obsługi pod bezpłatny numer *500
* zadzwoń do Orange Biura Obsługi Klienta pod numer *100, badź *600, jeżeli korzystasz z Orange dla Firrm (koszt połączenia zgodny z cennikiem)
* przez internet na Orange On-line
* wyślij bezpłatnego SMS-a z telefonu w ofercie abonamentowej o treści DOLADUJ pod numer 8088 wraz z kwotą doładowania oraz numerem telefonu, któremu chcesz uzupełnić konto (np. DOLADUJ 50 510100100),
* wybierz odpowiednią opcję w Orange Automatycznym Biurze Obsługi Klienta dzwoniąc pod bezpłatny numer *500
Czy numer ktory chcesz doladowac (rozumiem ze z pkt. Profit), nalezy do programu Profit? Jesli nie, to nie doladujesz, zarejestruj go najpierw.iSiO pisze:Ja się podepnę pod ten temat, bo mam podobny problem.
Chce przelać 25zł z abo na karte (na której jest ta Muzyczna Taryfa) i za każdym dostaje smsa że błedna komenda.
W smsie wpisuje: 513XXXXXX25, wpisywałem też ze spacja po numerze i było to samo.
Jakieś rady?
Tak, ale skladnia ktora zaprezentowala jest z doladowania pkt. Profit.aga pisze:iSiO napisała, że chce przelać 25zł z abo na kartę, a nie doładować punktami Profit.
Przejrzalem regulamin i faktycznie obecnie nie jest to wymog. Jeszcze jakis czas temu (ok. roku) osoba obdarowana doladowaniem musiala rowniez nalezec do Profitu.piterek1 pisze:To nie ma nic do rzeczy - ja raz na kwartał doładowuje nowe orange go (wczesniej nowy pop) z taryfy nowy twoj mix (wczesniej twoj mix) - docelowy nr nie jest w programie profit.