• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#234583  autor: aga
 20 lis 2007, 16:16
Kod: Zaznacz cały
Czy można przekazać punkty Profit innemu uczestnikowi?

Nie ma możliwości przekazania punktów innemu uczestnikowi programu, chyba że inaczej przewiduje Regulamin poszczególnych promocji organizowanych w ramach programu.

#234619  autor: JayCee
 20 lis 2007, 18:30
Możesz ewentualnie tej osobie za p-kty "zasponsorować" złotówki lub minuty.

#234622  autor: aga
 20 lis 2007, 18:41
Taką ilość punktów można wymienić na pakiet 10-15 zł w zależności od taryfy. Wystarczy wysłać smsa z odpowiednią komendą. Poczytaj sobie tutaj.

#235255  autor: iSiO
 24 lis 2007, 17:14
Ja się podepnę pod ten temat, bo mam podobny problem.
Chce przelać 25zł z abo na karte (na której jest ta Muzyczna Taryfa) i za każdym dostaje smsa że błedna komenda.
W smsie wpisuje: 513XXXXXX25, wpisywałem też ze spacja po numerze i było to samo.
Jakieś rady?

#235260  autor: aga
 24 lis 2007, 17:33
A masz aktywowaną usługę Doładowanie konta z telefonu z rachunkiem?
jak włączysz usługę

* zadzwoń do Orange Automatycznego Biura Obsługi pod bezpłatny numer *500
    * zadzwoń do Orange Biura Obsługi Klienta pod numer *100, badź *600, jeżeli korzystasz z Orange dla Firrm (koszt połączenia zgodny z cennikiem)
    * przez internet na Orange On-line
Ewentualnie spróbuj drugą opcję:
    * wyślij  bezpłatnego SMS-a z telefonu w ofercie abonamentowej o treści DOLADUJ pod numer 8088  wraz z kwotą doładowania oraz numerem telefonu, któremu chcesz uzupełnić konto (np. DOLADUJ 50 510100100),
    * wybierz odpowiednią opcję w Orange Automatycznym Biurze Obsługi Klienta dzwoniąc pod bezpłatny numer *500

#235376  autor: bigman
 25 lis 2007, 11:25
iSiO pisze:Ja się podepnę pod ten temat, bo mam podobny problem.
Chce przelać 25zł z abo na karte (na której jest ta Muzyczna Taryfa) i za każdym dostaje smsa że błedna komenda.
W smsie wpisuje: 513XXXXXX25, wpisywałem też ze spacja po numerze i było to samo.
Jakieś rady?
Czy numer ktory chcesz doladowac (rozumiem ze z pkt. Profit), nalezy do programu Profit? Jesli nie, to nie doladujesz, zarejestruj go najpierw.

#235398  autor: piterek1
 25 lis 2007, 12:51
To nie ma nic do rzeczy - ja raz na kwartał doładowuje nowe orange go (wczesniej nowy pop) z taryfy nowy twoj mix (wczesniej twoj mix) - docelowy nr nie jest w programie profit.

#235405  autor: aga
 25 lis 2007, 13:22
bigman pisze:Czy numer ktory chcesz doladowac (rozumiem ze z pkt. Profit), nalezy do programu Profit? Jesli nie, to nie doladujesz, zarejestruj go najpierw.
iSiO napisała, że chce przelać 25zł z abo na kartę, a nie doładować punktami Profit.

#235413  autor: bigman
 25 lis 2007, 13:47
aga pisze:iSiO napisała, że chce przelać 25zł z abo na kartę, a nie doładować punktami Profit.
Tak, ale skladnia ktora zaprezentowala jest z doladowania pkt. Profit.
piterek1 pisze:To nie ma nic do rzeczy - ja raz na kwartał doładowuje nowe orange go (wczesniej nowy pop) z taryfy nowy twoj mix (wczesniej twoj mix) - docelowy nr nie jest w programie profit.
Przejrzalem regulamin i faktycznie obecnie nie jest to wymog. Jeszcze jakis czas temu (ok. roku) osoba obdarowana doladowaniem musiala rowniez nalezec do Profitu.

#235719  autor: DejwiD
 27 lis 2007, 02:21
chyba jeszcze nie ma doladowan dla orange music z programu profit..

#236060  autor: iSiO
 28 lis 2007, 20:00
Chodziło mi o doładowanie z punktów profit numeru w Orange Music, przepraszam za nieprecyzyjne sformułowanie pytania.