• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #227356  autor: Th0mas
 15 paź 2007, 09:34
Poznaj Orange Music
Orange Music to pierwsza muzyczna oferta na kartę.
Teraz otrzymasz nawet 1000 darmowych SMS-ów lub MMS-ów. Im wyższa wartość doładowania – tym większa liczba darmowych SMS-ów.

Orange Music – jak to działa

Darmowe SMS-y lub MMS-y otrzymujesz przy regularnych doładowaniach co 31 dni lub częściej, kwotą min. 25 zł.

wartość doładowania
25 zł 50 zł 100 zł
cena za minutę
65gr (Play 75gr)
cena za SMS-a/MMS-a
15gr (Play 20gr)
ilość bezpłatnych SMS-ów/MMS-ów w Orange
200 500 1 000

darmowa muzyka
Orange Music to także największe hity w Twoim telefonie – dzwoń pod *222 i słuchaj muzyki za darmo.

rabat na gadżety
Tylko w Orange Music otrzymujesz do 50% rabatu na dzwonki, tapety i inne gadżety na Twój telefon. Wejdź na orangemusic.pl i ściągaj gadżety ze swoimi ulubionymi wykonawcami, bądź bliżej gwiazd i daj się ponieść fali muzyki

przejdź do Orange Music

* Jeśli korzystasz z innej oferty na kartę w Orangewejdź na Orange On-line i bezpłatnie przejdź do nowej oferty, lub
* wyślij SMS-a o treści MUSIC pod numer 1200 (koszt SMS-a zgodny z Twoim obecnym planem taryfowym)

Jako potwierdzenie przejścia do Orange Music dostaniesz SMS-a zwrotnegoPrzejście do Orange Music oznacza utratę usług włączonych w poprzedniej taryfie.Sprawdź usługi dostępne w ofercie Orange Music.

dołącz do Orange Music

* Jeśli chcesz dołączyć do Orange Music wystarczy, że:zamówisz darmowy starter Orange Music w Internecie
* kupisz starter 15 zł – płacisz 15 zł, otrzymujesz 15 zł na start

chcesz wiedzieć więcej

* zadzwoń pod bezpłatny numer *500
* dokumenty do pobrania

http://www.orange.pl/portal/map/map/hom ... id=2442541
http://www.orangemusic.pl/

#227358  autor: biotyt
 15 paź 2007, 10:10
Oferta dla dzieciarni co lubi sobie włączyć głośnik w telefonie i słuchać muzy oraz wysyłają głównie SMSy/MMSy, a prawie nigdy nie dzwonią. W sumie taryfa ciekawa i znajdzie swoich fanów. Szkoda tylko, że Orange tworzy kolejne taryfy, a nie zatroszczy się by dać jedną ale na prawdę dobrą ofertę. Taryfa wygląda właściwie tak jak się spodziewałem. Dla mnie osobiście nie wnosi nic nowego, ale pomysł jest dość dobry.

biotyt

#227362  autor: widex
 15 paź 2007, 10:33
Orange POP Replay? hmm nie wiem co o tym myśleć, lepiej dopieszczać Nowe Go takimi gadżetami, typu Pakiet internetowy jak w Simplusie, tańsze rozmowy z jakimś numerem, taryfa muzyczna. Wtedy Orange miałby coś więcej niż inni. Na razie również z 3G są w tyle.

#227367  autor: Th0mas
 15 paź 2007, 11:35
Nie wiem czy taki replay, bo sms i mms kosztuje o 5gr mniej niż w POPie

#227382  autor: Dideq
 15 paź 2007, 15:11
Trochę stronę ściągnęli z Play z tymi obracającymi sie zakładkami. :P

#227605  autor: Tidus
 16 paź 2007, 19:03
Dodam, że Play to ściągnął od Apple i ich nowego interfejsu w iPodach, a Apple wzięło ten efekt ("Coverflow") od Sony'owskiego SingStara (PS2) :P

#229866  autor: Taborak
 27 paź 2007, 10:34
Dzieciakiem juz nie jestem, ale ta taryfa mi odpowiada :) Zwlaszcza pomysl z radiem, nie zawsze pamietam, zeby jakas nowa myuzyke wgrac, a ile mozna sluchac w kolko tego samego...