• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #226989  autor: witcher
 13 paź 2007, 17:24
Witam, jakiś czas temu dostałem od ery 5mb na darmowe przeglądanie Internetu w telefonie, skorzystałem z tej usługi, bo nie miałem wtedy dostępu do kompa. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę anulować tę usługę, bo chcę ubiec automatyczne przedłużenie subskrypcji jak to jest w przypadku GG.

#226990  autor: Prometo
 13 paź 2007, 17:26
witcher pisze:Witam, jakiś czas temu dostałem od ery 5mb na darmowe przeglądanie Internetu w telefonie, skorzystałem z tej usługi, bo nie miałem wtedy dostępu do kompa. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę anulować tę usługę, bo chcę ubiec automatyczne przedłużenie subskrypcji jak to jest w przypadku GG.
Zadzwoń do BOA lub skorzystaj z tej opcji :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl