• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #221026  autor: lolekk1990
 14 wrz 2007, 19:48
A więc sprawa jest taka... mam pakiet SMS 250 i telefon na firmę. No i nie wiem jak sprawdzić ile jeszcze SMSów mi zostało do wykorzystania w tym pakiecie. Byłem w salonie orange to mi powiedzieli żebym sobie zadzwonił pod *600 ale tam mi tego nie mówią;/ Wie ktoś jak się to sprawdza? (sprawdzanie przez kompa na stronie orange odpada)

#221042  autor: aga
 14 wrz 2007, 21:10
Kod: Zaznacz cały
7. W celu sprawdzenia aktualnej ilości SMSów, dostępnych w ramach Pakietu, należy wysłać SMSa o treści "ILE" pod numer 255 (koszt wysłania SMS-a zgodny z Cennikiem usług podstawowych w ofercie Nowy Twój Mix). W SMS-ie zwrotnym zostanie podana łączna ilość niewykorzystanych SMSów pochodzących z Pakietu.

#221111  autor: lolekk1990
 15 wrz 2007, 10:10
Ale ja nie mam miksa. Ani nowej taryfy dla firm tylko jeszcze tą starą taryfę na firmę. Tak się tego nie da sprawdzić.