• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #195849  autor: butterfly
 24 cze 2007, 11:58
Mam problem podobny do tego: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=16833 tylko, że w odwrotną stronę.
Mianowicie wiem na 101%, że osoba do której chce wysłać smsa na włączoną zgodę, a mimo to mi pokazuje komunikat, że takowej zgody nie wyrażała. I tak co kilka dni. Niczym zabawa w kotka i myszkę. Nigdy nie wiem czy przy próbie wysłania smsa, mnie nie cofnie.
Co z tym zrobić?

#195853  autor: Mel
 24 cze 2007, 12:04
Może nie do końca nie na temat.
Przez ostatnie trzy tygodnie nie działa mi iboa Ery. Nie wyświetla bieżących połączeń, ostatnich faktur. Być może mają problemy ze stroną i przejawia się to właśnie z niemożliwością wysyłania smsów w omnixie oraz błędami w iboa.

#195860  autor: butterfly
 24 cze 2007, 12:14
To trwa dłużej niż 3 tygodnie. Ze dwa miesiące.

#196330  autor: Prometo
 26 cze 2007, 10:52
Mel pisze:Przez ostatnie trzy tygodnie nie działa mi iboa Ery. Nie wyświetla bieżących połączeń, ostatnich faktur. Być może mają problemy ze stroną i przejawia się to właśnie z niemożliwością wysyłania smsów w omnixie oraz błędami w iboa.
Ja nie mam problemów z I-BOA loguje się codziennie i nie występują takie błędy jakie opisałaś. Przed chwilą wysłałem próbnego sms-a i doszedł :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#196365  autor: butterfly
 26 cze 2007, 12:27
Też mi pomoc. :?
Może coś konkretniejszego, a nie lanie wody? :|

#196381  autor: Prometo
 26 cze 2007, 13:09
butterfly pisze:Też mi pomoc. :?
Może coś konkretniejszego, a nie lanie wody? :|
A co mam napisać nieprawdę?

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#196388  autor: butterfly
 26 cze 2007, 13:17
Po prostu nei pisz, jak nie masz nic do powiedzenia. Ja szukam rozwiązania problemu, a nie zapewnień, ze komuś tam działa. Co mnie to interesuje?

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-06-27, 18:57 ]
upomnienie: kultury trochę w Twoich postach proszę zachować.

#196440  autor: Pawrzes
 26 cze 2007, 14:36
butterfly pisze:Po prostu nei pisz, jak nie masz nic do powiedzenia. Ja szukam rozwiązania problemu, a nie zapewnień, ze komuś tam działa. Co mnie to interesuje?

Jeśli masz taki stosunek do innych to nie zdziw się gdy ktoś teraz napisze "a co mnie obchodzi Twój problem" :roll:

Zadzwoń lub napisz do Biura Obsługi Klienta i opisz dokładnie swój problem.

Pozdrawiam

#196441  autor: butterfly
 26 cze 2007, 14:38
Pawrzes pisze:Jeśli masz taki stosunek do innych to nie zdziw się gdy ktoś teraz napisze "a co mnie obchodzi Twój problem"
Bo leje mi wodę jakbym była niedorozwinięta. Oczekuję odpowiedzi, a nie nabijania postów.
Koniec z tym OT.

#196443  autor: Pawrzes
 26 cze 2007, 14:47
Ech...

Tu może tylko pomóc Biuro Obsługi, napisz do [email protected] że z konta Omnix przypisanego do Twojego numeru nie możesz wysłać SMSa na inny konkretny numer i oni to sprawdzą co jest nie tak...

Pozdrawiam