Witam
Jak w temacie, czy jest coś godnego polecenia jeśli chodzi o zamiennik orange flex ale na nadajnikach play? We flexie mi dobrze pod kątem, że z jednej strony nie mam typowej umowy, z drugiej podpinam kartę płatniczą i nie muszę pamiętać o doładowaniach. Natomiast niestety mieszkam w jakimś takim miejscy, że coraz częściej ludzie narzekają na jakość połączeń ze mną i to mimo wifi callingwięc kupiłem dla testów starter play i ludzie mówią, że jakość jest nieporównywalna.
Podsumowując, chciałbym mieć następujące kwestie ogarnięte:
1. Model subskrypcji - tzn. aktywuje jakiś pakiet, podpinam kartę i zapominam o sprawie
2. nr widoczny jako karta, nie chcę oferty z umową na 1 miesiąc bo jak coś "nie pyknie" to potem trzeba się bujać czasem i półtora miesiąca z problemami zanim łaskawie pozwoli uwolnić numer - już to przerabiałem z premium (hłe hłe) mobile, nigdy więcej premium naciągaczy.
3. no limit rozmów na komórki i stacjonarne oraz no-limit SMSów, MMSów (tak czasem też wysyłam)
4. 20 GB internetu w 5G będzie w zupełności wystarczające
5. Comiesięczna faktura (potrzebuję ze względu na działalność gospodarczą)
6, Mile widziane takie dodatki jak eSIM, multiSIM czy połączenia oczekujące (chociaż jak multisim nie będzie przeżyję)
7. chyba najważniejsze, przenoszony numer mam ponad 20 lat, jakbym go stracił to naprawdę mogłyby przepaść kontakty z wieloma osobami, nie jestem typem człowieka wrzucającego nadgryzionego kotleta / nadgryzione jabło do internetu, więc potrzebuję kogoś kto wie co robi i ten proces przenoszenia numeru przejdzie i nie dowiem się, że "Nie mamy Pańskiego płaszcza (numeru) i co nam Pan zrobisz"
Pomożecie dobrzy ludzie?