• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #1187910  autor: macqmacq
 15 lut 2025, 18:41
koszalineo941268 pisze:
15 lut 2025, 18:28
macqmacq pisze:
15 lut 2025, 17:39
Ps. Jakich jeszcze chcesz informacji ode mnie??? Wszystko chyba raczej jasno opisałem! :shock:
Kiedy SMS został wysłany? O jakiej treści? Kiedy poprzednio sprawdzałeś stan konta? Czy to SMS premium czy subskrypcja? Czy włączenie blokady premium po wcześniejszym wyłączeniu subskrypcji ją blokuje?

No sorry, ale wg ciebie, leżący w szufladzie telefon sam z siebie wysyła SMS premium. Ja tego nie kupuję. Albo ty miałeś inny stan świadomości, albo ktoś do tego telefonu fizycznie lub numeru zdalnie miał dostęp.
No to ja też soryy!!! Wybacz, ale mi też puszczają nerwy na wasze oskarżenia, że niby JA jestem winny...
Twój cytat: Kiedy SMS został wysłany? O jakiej treści? Kiedy poprzednio sprawdzałeś stan konta? Czy to SMS premium czy subskrypcja? Czy włączenie blokady premium po wcześniejszym wyłączeniu subskrypcji ją blokuje?
Ja - Poczytaj powyżej, bo już mam dość tłumaczenia!!! To opisałem i po co mam powtarzać??? :(
Tak w szufladzie, ale robiący kody w FM!!! Akcja się zaczęła, jak doładowałem za 5zł i konto ogarnęło kwotę 11,50zł!!! Nie pisz o stanie świadomości!!! To nie smaczne!!! :evil:
 #1187911  autor: koszalineo941268
 15 lut 2025, 18:52
Nie oskarżam, ale poszukuję wytłumaczenia, staram się uświadomić zagrożenia i chcę wskazać rozwiązanie, ale skoro to dla ciebie atak, to zamilknę.

A pytania zadałem, bo sam o to prosiłeś. Na żadne konkretnie nie odpowiedziałeś.
 #1187918  autor: neotele
 15 lut 2025, 20:17
macqmacq pisze:Wysłałem maila na [email protected]
Pomysł jak najbardziej dobry (ten email widoczny jest przy większości firm wymienionych na stronie UKE), choć obawiam się, że bez treści SMSa może być trudno zlokalizować, o którą firmę z usługami premium chodzi. Ale trzymam kciuki ;)