W sumie przy korzystaniu z Yanosika trochę telefon się grzeje ale nie tak, jak podczas leżenia na pełnym słońcu. Teraz jest dalej tak, jak napisałem w poście wcześniej. Nie dawałbym go do naprawy gdybym wziął sobie żonowy S4 ale ten dokonał wczoraj żywota ślicznym pacnięciem o terakotę w sklepie.
Po weekendzie wybiorę się do Play i zapytam co i jak. Pozostał mi jeszcze rok z tym telefonem i byłoby łyso gdybym z powodu awarii po raz kolejny musiał wrócić do Xperii S

A co do danych... Jak oddawałem Lumię 820 na serwis to nic mi nie wykosili. W notatce gwarancyjnej do serwisu zostało zaznaczone, że mają nie ruszać danych. I Nokia wróciła w takim stanie jak ją oddałem. Mam na myśli to, co było w niej w środku bo gniazdko USB naprawione. Jest szansa na to w przypadku HTC i Play?
post 3800
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71