kowcio pisze:Spróbuj wejśc w menadżer aplikacji i tam znajdź "wszystkie" i ta aplikacja aktualizator. Spróbuj ją wyłączyć lub wyłączyć powiadomienia. Jeśli się da.
No właśnie się nie da... Opcja wyłączenia powiadomień jest ale zaznaczona bez możliwości zmiany jej stanu. Póki co jest ubita i tak będzie do następnego restartu.
kowcio pisze: Ale ja tam bym zaktualizował. Po to dali aktualizację, żeby było lepiej.
Jakoś nie mam przekonania do Lollipopa. Znajomy miał w HTC właśnie 4.4.4 i mu wrzuciło 5.0. Zachwycony nie był... Gdyby od razu do 6.0 to tak. No i nie chcę płaskiego interfejsu. Czy może Sense jakoś odmieni plaskatego Andrzeja?
Calm7 pisze:może w:
settings - about phone - system updates - y/n
Niestety. Aktualizuj teraz, później, za chwilę. Opcji "nie aktualizuj" brak. Może w poniedzielnik wrzucę sobie Lollipopa. Tak na początek współpracy z Play

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71