Ktoś chętny na taką ofertę bez tandetnego modemu niech pisze chętny może ktoś z T-mobile przeczyta i coś z tym zrobią 

Jaki koszt takiej wymiany?pitos1 pisze:Wybralem oferte 20mb rok temu i Pan w salonie od reki zmienila mi karte na nano sim. Dziala do tej pory w roznych urzadzeniach z adapterem lub bez.
Ja jestem chętny na LTE do domu za ok. 30zł / msc. Teraz mam Plusa za 35zł, a pakiet mam 60 albo 70 GB + "nielimitowane" lte. Czy znajdzie się coś ciekawszego czy pozostać przy tym?Ktoś chętny na taką ofertę bez tandetnego modemu niech pisze chętny może ktoś z T-mobile przeczyta i coś z tym zrobią
"Cebula dla Januszy" już wyleciała (coraz więcej postów ją obnaża kto z niej korzystał...), za tą cenę od żadnego IPS "mobilnego" nie dostaniesz nic lepszego (nawet w Plusie dziś nie dostaniesz takiej oferty), chyba że masz dostęp kablowy i możliwość pakietu o niskich prędkościach w proporcjonalnej cenie.hwx3.0 pisze: Ja jestem chętny na LTE do domu za ok. 30zł / msc. Teraz mam Plusa za 35zł, a pakiet mam 60 albo 70 GB + "nielimitowane" lte. Czy znajdzie się coś ciekawszego czy pozostać przy tym?
Spłacenie rat nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia, skoro po zakończeniu umowy i tak frajersko płaci się taki abo jaki był po doliczeniu raty.Karlos20 pisze:Nie przesadzajmy. Oferta ma ratę za router 24x 20 zł, a cena za sam abonament na 24 miesiące w opcji do 20 mbps to 29 zł. Raty szybciej spłacisz (nawet z najbliższą fakturą), a przez resztę umowy masz 29 zł abo z możliwością dopłaty 16 zł i mieć do 60 mbps (za 45 zł). Przy wyborze oferty zwracajmy uwagę na parametry, a nie, że kupujemy "kota w worku".
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
A jak to jest z tym nielimitownym EtL w Plusie ? XDhwx3.0 pisze:Ja jestem chętny na LTE do domu za ok. 30zł / msc. Teraz mam Plusa za 35zł, a pakiet mam 60 albo 70 GB + "nielimitowane" lte. Czy znajdzie się coś ciekawszego czy pozostać przy tym?Ktoś chętny na taką ofertę bez tandetnego modemu niech pisze chętny może ktoś z T-mobile przeczyta i coś z tym zrobią
Taką ofertę mi zaproponowali przy ostatnim przedłużeniu umowy, to skorzystałemJFK2016 pisze: "Cebula dla Januszy" już wyleciała (coraz więcej postów ją obnaża kto z niej korzystał...), za tą cenę od żadnego IPS "mobilnego" nie dostaniesz nic lepszego (nawet w Plusie dziś nie dostaniesz takiej oferty), chyba że masz dostęp kablowy i możliwość pakietu o niskich prędkościach w proporcjonalnej cenie.
Wyraźnie napisałem w cudzysłowiepolsat090 pisze: A jak to jest z tym nielimitownym EtL w Plusie ? XD