Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Tak jak wspomniał o ofertach pakierhakierxd2 sam jestem użytkownikiem oferty Play Internet za 45 zł na kartę z ograniczeniem 2 Mb po przekroczeniu niby 100 GB co jeszcze nigdy mnie nie spotkało a przekraczam ten pakiet z zapewnioną maksymalną prędkością dostępną na BTS. Oprócz tego posiadam ofertę Red Bull i doładowuję za 50 zł co 100 dni o czym trzeba pamiętać oraz o aktywacji pakietu darmowego internetu co 30 dni i również prędkość nie została dla mnie nigdy "ucięta" do tych minimalnych 2. Zaznaczam, że użytkuję sieć nie powodując obciążeń- pobierając duże pliki w krótkim czasie. Korzystam z youtube w HD oraz prowadzę konfrencję audio wideo i naprawdę miesięczne ilości pobranych danych są duże.pakierhakierxd2 pisze:Jest LTE W RBM ale musisz doładowywać 50zł/3 mce2mb może być po 100gb
Z Play masz jeszcze opcję w karcie na 3g/lte za 45 i w abo chyba 49,99 -1 mb
45-karta 2 mb -nie bierz nowej oferty w karcie za 49 bo tam 1 mb !
No tak starter 9 zł 9 GB na start oraz 100 GB za rejestrację numeru daje tak jak mówisz. Po 2 miesiącach masz już 20 numerów zarejestrowanych na siebiekloszi pisze:Taniej wyjdzie kupić 10 starterów w PLAY 9zł szt(taryfa internetowa)i na każdej karcie co miesiąc odpalać 100GB i wychodzi 9zł/miesiąc w 3G i 4G. Jedyna niedogodność to trzeba wymieniać kartę cm co miesiąc
No tak pakierhakierxd2 masz racje zapomniałem o ograniczeniach rejestracyjnych bonusów więc kloszi nie ma racji , ponieważ po miesiącu koniec z kombinowaniem ze starteramipakierhakierxd2 pisze:Jest limit 10 starterów z bonusem
pakierhakierxd2 pisze:Jest LTE W RBM ale musisz doładowywać 50zł/3 mce2mb może być po 100gb
Oczywiście źle oglądasz ofertę oglądasz red bull z opcją energyBolek33 pisze:pakierhakierxd2 pisze:Jest LTE W RBM ale musisz doładowywać 50zł/3 mce2mb może być po 100gb
Akurat przeglądam stronę RBM i za doładowanie 50zł. jedynie bonus 16GB widzę. Chyba, że nie wiem gdzie tego szukać?
Rejestracja daje rok ważności konta zatem 10 starterow daje 10x 100gb do wykorzystania przez rok.LukAsz SUW pisze:No tak pakierhakierxd2 masz racje zapomniałem o ograniczeniach rejestracyjnych bonusów więc kloszi nie ma racji , ponieważ po miesiącu koniec z kombinowaniem ze starteramipakierhakierxd2 pisze:Jest limit 10 starterów z bonusem