Witam chciałbym wziąć internet LTE z Cyfowego Polsatu tylko nie jestem pewien czy będę w zasięgu LTE czy nie i mam pytanie czy jest możliwość wzięcia tego internetu na próbe czy nie ma?
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
Na pewno w Plusie możesz testować przez 7 dni, czy w CP pewności nie mam.
Ile kosztuje wzięcie takiego internetu na próbe?Czy bezpośrednio w salonie jeśli jutro pojade dadzą mi router/modem?
Dadzą sprzęt, jeśli oddasz potrącą Ci wprostproporcojonalnie od miesięcznej opłaty + aktywacja jak dobrze pamiętam 29zł. Powineneś się zmieścić w 50zł
Ostatnim razem jak testowałem LTE w Plusie to naliczyli mi za te 6 dni korzystania. Ale było to na przełomie 2013/2014 więc sporo mogło się od tego czasu zmienić
Za co ci naliczyli?VIP-Card pisze:Ostatnim razem jak testowałem LTE w Plusie to naliczyli mi za te 6 dni korzystania. Ale było to na przełomie 2013/2014 więc sporo mogło się od tego czasu zmienić
Hhaha byłem dziś w CP i chcą 100zł za wypożyczenie....
Dodam jeszcze że do nadajnika umts 2100 mam 7km w linii prostej.Raczej na próbe nie wezmę , jaka antena kierunkowa do tego?
@Pr0bermastah bo teraz już mają świadomość, że działa coraz gorzej dlatego zniechęcają do testowania:)
Na 7km wystarczy zwykła płetwa aka. ząb rekina chociaż na ile pomoże dla 2100mhz to nie jestem pewien
Na 7km wystarczy zwykła płetwa aka. ząb rekina chociaż na ile pomoże dla 2100mhz to nie jestem pewien