Z poprzednim miesiącu poszło 304 GB bez żadnych ograniczeń.

Nie24bis24 pisze:A z innej sieci mozna przeniesc sie do Siema?
Ten internet to jest tak po prostu za darmo czy trzeba doładowywać co jakiś czas jakąś kwotą?mpiter pisze:Kochani, szybkie pytanko. Dawno już nie czarowałem w RBM i wyleciało mi z głowy.
Które wybrać, Energy czy RBM na Kartę 5 żeby osiągnąć DIL na rok? (mam juz bonusy z przeniesienia).
niegrzesio0401 pisze:Czy do RBM5 można przenieść numer z Orange
no pomyliłem się, do RBM7MNP, już przenosiłem tylko że aktywny numer na połączenia wychodzące, pytanie czy można przenosić nr z zablokowanymi wychodzącymi?24bis24 pisze:niegrzesio0401 pisze:Czy do RBM5 można przenieść numer z Orange
takgrzesio0401 pisze:czy można przenosić nr z zablokowanymi wychodzącymi?
z zaciągniętym kredytem w Orange przeniesieszNie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.24bis24 pisze:z zaciągniętym kredytem w Orange przeniesieszNie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
to nie ma znaczenia czy sztuczny ruch to był,adacomp pisze:Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.
24bis24 pisze:to nie ma znaczenia czy sztuczny ruch to był,adacomp pisze:Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.
po prostu da się przenieść z zablokowanymi wychodzącymi z Orange.