• Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego w Polsce (nie za granicą ani w roamingu!).
 #830827  autor: buba1234
 23 paź 2015, 17:16
Aha, czyli kupiliście starter Red Bull Mobile 5 ten z puszką red bulla? I doładowujecie 50zł co 100 dni, co daje koszt 15zł/miesiąc?

Dobrze, że kupiliście sprzęt LTE. Tak czy tak, 15zł/miesiąc jest 3 razy tańsze niż 45zł/miesiąc, więc każdy kolejny miesiąc, kiedy ta promocja nie jest odwołana to wasz zysk. Czyli modem lte się zwraca w tempie 30zl/miesiąc. :D Pamiętajcie, żeby w ustawieniach modemu ustawić "only 4g", "tylko lte 4g".

#831272  autor: Czubas
 26 paź 2015, 01:43
Wszytko się zgadza tylko że ten starter jest sprzedawany bez puszki. Byłem w kilku kioskach i salonikach prasowych koło mnie i wszędzie były tylko startery energy więc pojechałem do salonu Play i tam miały tylko red bull na kartę II. Spytałem się czy to jest starter bo był bez puszki a to mnie zdziwiło, czy to też nie jest energy. Patrzyły na mnie jak ja debila bo o żadnych startach energy nie miały pojęcia. Więc wyszło na to że ja je uświadomiłem że jeszcze inny starter istnieje ;)
 #833672  autor: as1as
 06 lis 2015, 18:49
Witam
Czy promocja na internet mobilny w RBM5 jeszcze działa.
Na stronie nie mogę nic znaleźć na ten temat, dodatkowo brak starterów.
Czy można kupić ten RBM9 i jest to samo.