Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
wszystkie po trochu
Ruben pisze:Flash999Ostatnio na jednym numerze telefon uparcie logował się do Orange nawet jak ręcznie ustawiłem Plusa.
Jakieś macie walnięte telefony na note2 i S4 działa bez żadnego zarzutu. Ustawiony na sztywno Plus bo jeżdżę dużo po za granicami dużych miast to gdzieniegdzie orange ma problem nawet z 2G zasięgiem a Plus ustawiony i trzyma cały czasjanekt pisze:Ostatnio zauważyłem, że też coś jest nie tak. Mam problem taki, że jak rano ustawię na sztywno zasięg 2G Plusa zamiast Playa, to wieczorem mam już z powrotem zasięg Playa. Czary!![]()
To nie jest normalne! Jeśli prawdą jest, że w ten sposób Play zmusza klientów (często nieświadomych) do korzystania ze swojej sieci (a nie roamingu krajowego), to jest to brzydkie zagranie.Ruben pisze:prezeswk, problem ten istnieje od dawna ale na szczęście nie dotyka wszystkich...
Kosz to dobre miejsce dla pomarańczowych i różowych, mam play od 2 lat, nie wiem co u was boli ale na smartfonie który mam nigdy nie wyrzuciło mnie ze sztywno nastawionego Plusa.mikkel pisze:Dlatego plej to dla mnie sieć podrzędna i jeśli już mam ich kartę to po to żeby potestować/pobawić się/otrzymać 60złMNP i wyrzucić. Kosz to najlepsze miejsce na karty tej sieci.