Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Orange
Ja też jestem ze Szczecina i na dwóch swoich numerach mam na sztywno ORANGE. Nie zauważyłem by mi po połączeniu zrywało rozmowy. Zgłoś ten fakt na PLAY24.ryba123 pisze:witam od kilku dni mam problem z romingiem orange po ustawienu na sztywno na orange laczy sie ale po chwil wyskakuje info ze siec niedostępna i tylko alarmowe zasieg jest tylko brak jakby dostępu dzieje sie to tak na 3 telefonach w play które mam mieszkam w Szczecinie czy ktos ma podobny problem moze cos mieszaja w ustawieniach sieci...?
Na śląsku też były problemy z Orange. Oj coś czuję, że Playowcy chyba na sztywno ustawiają Orange i w miastach za duży ruch jest. Play mógłby uruchomić wreszcie handover pomiędzy partnerami bo ludzie mają dosyć szczątkowego zasięgu Play i ręcznie wybierają Plusa czy Orange.doktor pisze:a dziś dojeżdżając do Rzeszowa Orange przestał być dostępny, poza miastem było okej
Ja tej sieci nie rozumiem (Orange). Byłem w niej bardzo długo lecz jak przeszło to na Orange to zaczęły się pióra. Raz działała raz ciągle zajęta, lub rozłączało. Istna loteria. Pech był taki, że kiedy najbardziej zależało mi na kontakcie to ludzie nie mogli się do mnie dodzwonić. Potem jakoś to działało i w kółko. 3-4 lata się tak męczyłem aż wypowiedziałem umowę. Teraz mam Play i działa normalnie. Jeśli korzystam z roamingu to tylko Plusa. Orange jak już nie ma innej sieci. Ostatnio na próbę wybrałem Orange aby sprawdzić czy może coś się zmieniło, lecz nic jak było tak jest. Raz działa dobrze raz nie, więc się nie dziw że u Ciebie tak jest. Rozumiem blokowanie Play-owców ale własnych klientów. Dla mnie ta sieć jest albo zapchana albo fatalnie ustawionawojciech pisze:Hm... U mnie podobnie - jeszcze niedawno bylo fajnie (bo karta respektowala moje priorytety play-orange-plus) a teraz przestaloby bo orange jest uzywany w ostatecznosci... juz pomijam fakt, ze ostatnio mnie w ogole 2 razy rozlaczylo w srodku rozmowy, zeby przerzucic mnie na plusa