• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #368095  autor: axe
 05 lis 2009, 01:09
Chcialbym wykorzystac kod *120# Prosba o kontakt
Niby wszystko wydaje się dobrze kod siec przyjmuje lecz gdy mam 2 opcje wybrac cyfre 1 lub 2
podaje cyfre 1 siec przyjmuje i prosi o podanie numeru telefonu w formie 9 cyfrowej
wbijam przykladowo 502XXXXXX i wyskauje mi bledny numer i podkresla 5. sprobuj ponownie gdy wbije np numer 792XXXXXX znow ten sam problem i podkresla mi 7.
Dzis mialem tez z tym problem gdy chcialem wprowadzic darmowy numer i gdy wbijalem go znow ten sam problem bledny numer. Co z tym fantem zrobic?????? Czy to blad sieci czy blad telefonu. Problem w Roamingu Plus tez wystepuje i na dwoch roznych kartach SIM.

[ Dodano: 2009-11-07, 18:08 ]
Nadal nie wiem o co chodzi z tym kodem domysla sie ktos?

Wbijam kod *120# wszystko przebiega sprawnie lecz gdy poza cyfra wymagana przez menu wybierz 1 lub 2 operatora wprowadzam swoj podpis Adam to siec widzi to jako A i sie pyta czy chcesz ustawic podpis jako A.
Gdy wprowadzam numer do kogo ma byc wyslana informacja ze tak a taki numer prosi o info to siec widzi tylko 1 cyfre i podaje ze nie moze byc taki i taki numer.
W czym moze tkwic blad telefon ma polskie menu i jest to najnowszy Samsung solid b 2700.