Ja na widok literek PLUS dostaje nerwicy
Jak coś nie działa, to będę to zgłaszał do skutku.
Dzisiaj odebrałem telefony z serwisu,wgrali soft 5.80 z 14.11 2008.
Siedziałem do 21 u znajomego, wyszedłem po 21 i z buta przez rynek do domu, cały czas wykręcałem numer play z ery i wszystko działało, każde połączenie przechodziło.
To samo po drodze z serwisu, z placu teatralnego, przez rynek na pomorską.
W drodze powrotnej, gdy minąłem pocztę na krasińskiego, doszedłem do kościoła na traugutta i spróbowałem zadzwonić to 'Abonent jest czasowo niedostępny, proszę zadzwonić później' - to samo jest w tej chwili u mnie w mieszkaniu, leżę teraz na materacu klepiąc tego posta dzwonię na nr playa i mam ten komunikat za każdym razem.
Tak to mniej więcej wygląda, w polu zaznaczonym na fioletowo mam brak jakiejkolwiek łączności do mnie. Wcześniej wszystko gra!
Zaraz dzwonie na *500 i ponownie składam reklamację, nikt mnie tym razem nie zrobi w h... mówiąc, że telefon nie jest 3g, że za stary, że to i tamto. Jak nie wierzą, niech przyjadą do mnie, pokaże im sprawność sieci w mojej okolicy i to, że 200metrów dalej wszystko działa znakomicie.
EDIT:
Zgłosiłem, tym razem trafiłem na spoko gościa.
Podał mi swoje dane, jeżeli przyjdzie ponownie olewcza odpowiedź, to mam się z nim kontaktować i ma zastosować mocniejsze środki w zbadaniu problemu. Poczekamy, zobaczymy.