Odpisał play odnośnie opóźnionych smsów no i ręce mi opadły.
Czekałem parę dni żeby dostać lawinę pytań...
Kod: Zaznacz całySzanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie, nadesłane za pośrednictwem strony internetowej 24 listopada 2008 r., dotyczące opóźnień w otrzymywaniu SMS-ów wysłanych z numeru w sieci Play. Uprzejmie prosimy w korespondencji zwrotnej o dokładne wypełnienie poniższego formularza. Umożliwi to nam analizę Pana zgłoszenia: Nr Abonenta wysyłającego SMS: Nr Abonenta odbierającego: Nazwa operatora do którego są wysyłane SMSy (czy numer jest portowany) Czy ustawienia w telefonie są prawidłowe (centrum SMS, tekst...)? Czy problem dotyczy wysyłania SMS do jednej osoby czy do różnych osób? Częstotliwość problemu (rzadko / często / wszystkie SMSy): Miasto, w którym wystąpił problem: Dzielnica, w której wystąpił problem: Ulica, przy której wystąpił problem: Czy był zasięg PLAY / PLUS? Czy w innych lokalizacjach problem też występuje (jeśli tak, to gdzie)? Model telefonu: Komunikat na wyświetlaczu: Czy po przełożeniu karty SIM do innego aparatu problem występuje (tak / nie / brak próby) ? Kiedy SMSy zostały wysłane (dzień, godzina, minuta)? KRÓTKI OPIS PROBLEMU: Informujemy o serwisie Play24 na stronie www.moj.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 może Pan również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt za pośrednictwem www.playmobile.pl lub telefonicznie pod numerem 790-500-500. Z poważaniem, Andrzej Kalinowski konsultant back office ds. obsługi klienta
Pisze dużo smsów do jednej osoby bo reszty nie stać na taka rozrzutność kasy

Opóźnienia zauważyłem w szczycie (12:00 do 16:00), czasem w nocy wysyłam
smsy i wtedy nie ma problemów...
Jestem prawie pewny ze to nie jest wina telefonu, bo w innych godzinach nie ma problemu.
[ Dodano: 2008-11-27, 07:51 ]
Kurde, oni tam chcą dokładną godzinę wysłania smsa a ja wczoraj kasowałem
smsy wysłane :/ Nie mam komputera w głowie, pamiętam jedynie mniej więcej
która to godzina była.