• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #173674  autor: dt
 13 kwie 2007, 16:51
W koncu po latach doczekalem sie EDGE w Plusie w 'swoim' Aleksandrowie (nie w tym Szalonego bo on juz ma :)) Wczoraj przed polnoca zniknal zasieg a rano pojawil sie juz z EDGE :) Z tego co pamietam to u Szalonego bylo tak samo. Czyzby technicy Plusa dodawali EDGE tylko w nocy z czwartku na piatek? :D

#173679  autor: PiotrG-dz
 13 kwie 2007, 17:01
No to swietnie ,że w Aleksandrowie Kuj jest EDGE. :)

#174005  autor: Szalony
 14 kwie 2007, 17:28
Dt ciesze sie jak dziecko ze ty sie cieszysz :mrgreen: Powaga w czwartek go robili :?: Tak jak pisales u mnie takze w czwartki edge dodawano :shock: Ciekawa sprawa z tym czwartkiem to chyba nie przypadek ze akurat w czwartek na 3 roznych bts edge dodano :) ... pochwal sie jak lata... u mnie nom-stop 25-27kB/s leci jak szalony :-D Ciekawe jak Plus mape zaktualizuje... bo narazie pomimo ze od lutego mam edge to na mapie z marca go nie ma :P Przyznaj sie straciles nadzieje jak pan Bauc napisal ze edge zostawiaja na rzecz umts ...

Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat - http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak - http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu :) Widac roznice :)

#174069  autor: dt
 14 kwie 2007, 20:10
Wlasnie w czwartek dlatego taki temat postu dalem :) Oj zebys wiedzial ze sie podlamalem jak przeczytalem co Bauc mowil na konferencji. Przed swietami jakos wyslalem @ do BOK z pytaniem czy w koncu po tylu latach i kolejnych terminach maja w planach uruchomic u mnie EDGE i jakos we wtorek mi odpisali ze do konca kwietnia uruchomia :) W czwartek przed polnoca polecial zasieg i tak sobie pomyslalem moze EDGE dodaja :) ale potem wrocilem na ziemie :D Rano jednak nie moglem sie oprzec zeby nie odpalic netmonitora i bylem juz caly happy :D Tez czekam na aktualizacje mapy. Transferu jakos nie mam czasu sprawdzic tak dokladnie ale przesiadka z gprs na EDGE jest wyraznie odczuwalna :)

[ Dodano: 2007-05-09, 01:44 ]
Jest juz aktualizacja mapy Plusa i EDGE u mnie ladnie widac a u Szalonego wciaz EDGE oficjalnie brak :lol: