kozien70 pisze:Lub wariant gorszy dla klientów: czy podjęli z Orange decyzję o wzajemnej rozbudowie stacji, pozostając na rozdzielonych przez P4 blokach.
Mam nadzieję, że wkrótce dowiemy się na czym stoimy. Po nałożeniu 800 Orange na TMobile powstaje idealna siatka, doskonale się uzupełniają. W końcu ta siatka 50/50 powstała pod Networks.
Zgodnie z obietnicą, zaliczyłem dziś wędrówkę po Ursynowie Południowym, aż po Kabaty i dokonałem pomiarów LTE1800 Orange. Warunki standardowe: odległość od stacji ok 100-300m, bezpośrednia jej widoczność, karta abo Orange, godziny 15-17.
Warszawa, Przy Bażantarni 10, sektor w stronę Przy Bażantarni-Stryjeńskich:
Nigdy nie miałem takiego wyniku na tej stacji

spacery bardzo owocne, oby tak dalej
Ja z kolei mam porcję testów z pogranicza południowego-zachodu woj. Mazowieckiego oraz części Łódzkiego.
Stacja Orange, Lekarcice przy S7, LTE 800MHz:
Stacja Orange, Potworów przy DK 48, LTE 800MHz:
Stacja Orange, Odrzywół przy DK 48, LTE 800MHz:
Stacja TMobile, w Drzewicy obok toru kajakowego i zalewu, stacja na terenie dawnych zakładów Gerlach, LTE 1800MHz:
Stacja TMobile, Brudzewice przy DK 48, LTE 1800MHz:
Testy robione z samochodu w odległości około 200-600m od stacji. Orange abo.
Ciekawostka - nadal nie ma 800MHz na stacji Orange w miejscowości Inowłódź. Według Ssjdamian stacja ma mieć to pasmo do końca tego miesiąca. Myślałem, że już będzie je mieć ale niestety uruchomią pewnie w nadchodzącym tygodniu.