Co do tego Netgara z paczką 50GB

Wczoraj zrobiłem 2 speed testy w Orange B7+B1+B3+B20 w QAM256 i 550MB nie ma

Co do tego, że lista tych smartfonów jest gotowa na 5G to jest śmiech na sali. Jak smartfon, który nie ma pasm wyższych dedykowanych 5G może być 5G. Owszem może być namiastką, pod warunkiem, że w końcu zostanie wdrożone L700 i wszystko z agragowane z resztą to jest z 800tką,1800 i 2100 w MIMO4x4 i QAM256 a tam gdzie jest 2600 to dodatkowo z z tym. Wystarczy na to spojrzeć
https://www.qualcomm.com/products/modems
I co w tym zestawieniu robi V30 którego posiadam? Przecież on może tylko 2 pasma w MIMO4x4. Cały czas walczę aby wymusić na nim bez roota by zagregować 2 pasma Playowskie W MIMO4x4 na stacjach obsługujących 5G ready ale on uparcie robi 3 lub 4 pasma w MIMO2x2 choć w QAM256. hmmm

MOŻE KTOŚ MA POMYSŁ?
@iphoneski a na 2600 nie liczę bo niepotrzebne i nieopłacalne póki co dla sieci. W mojej miejscowości i tak pewna firma ma monopol na szybki stacjonarny net światłowodowy do 500Mb/s i prawie każdy to ma. Dlatego stacja nawet pod obciążeniem w godzinach szczytu daje te 30DL i 18UL, choć każdy i tak ma net stacjonarny. Także raczej nie dołożą 2600. Ale aż strach pomyśleć jakby ta firma lokalna zbankrutowała albo się wycofała i każdy by się musiał podpiąć pod net z Btsa, nawet sobie tego nie wyobrażam, u mnie w miejscowości nawet jakby z Playa dołożyli 2600 i wszystko w MIMO4x4 by nie starczyło - całkowity upadek internetu. Nawet jeśli inne opy dołożyli pasma, gdyby plus dołożył 2600 w TDD i FDD też by nic nie dało. Zapanował by max 1Mb/s Dl. Uwierz mi.

Lepiej odpukać bo masakra by była.