Jak radzi sobie L1800 i L2100? Bez L800 indoor chyba za wesoło nie jest? 2600 zrobiło by pojemność. W ciągu 3 miesięcy dodadzą?
Kolejne spostrzeżenia odnośnie Play:
- RK w Plusie został zablokowany i nie jest aktywny od przeniesienia numeru. Także niby na koniec roku ale wzięli się ostro od jego pcozątku
- aplikacja Play24 (iOS) bije wszystko co do tej pory widziałem. Dokładne odzwierciedlenie serwisu www. Są dostępne zgłoszenie zrobione przez www. Apka Plusa/ Plusha to lata 90'. Nju nic nie ma. Nie wiem jak inni
- zrobiłem już z 2x odcinek gdzie mnie raz rozłączyło na VoLTE na Gocławiu i nie było już dropu
- Na terenie strefy uzdrowiskowej A Konstancina-Jeziorny standardowy HO VoLTE->3G. Co ciekawe i ważne. Było to przy "jednej kresce LTE" na iPhonie a w 3G wpadłem od razu w zasięg na 3-4 kreski. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć z jakiego pasma LTE był to HO. To przeczy temu, że Play trzyma się LTE i w ogóle 3G ma słaby sygnał. Kolejne moje testy pokazują, że 3G daje ciągłość sygnału gdy sieć zdecydowała o HO z pasma LTE. Obserwacje z terenu miasta i gminy j.w.
- dziś kolejna długa rozmowa (20-25km) przez wiele dzielnic m.st. w tym śródmieście i wszystko ok. LTE ciągłe, bez przycięć
Test z Targówka w piątkowy poranek (trwają ferie), stacja z kompletem pasm LTE, ostatnio jak sprawdzałem nie było jeszcze QAM256 :