- Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Zapytaj tutaj --> http://www.plusforum.pl/viewtopic.php?f=100&t=7787
Niestety mam dostęp tylko ze zagraniczną kartą, a tam transfer kosztuje sporo. Nie mam karty Plusa, żeby potestowaćPatryk7588 pisze:Spacedust, nie ma dobrych i złych nadajników. W Poznaniu przetestuj te która są podłączone pod RNC 3100. Te powinny śmigać najlepiej w mieście.

A sprawdzał ktoś z Was czy w sieci Aero2 działają smsy i rozmowy?
Wiem, że obie sieci mają być połączone, ale czy to już wszystko działa czy to dopiero plany na przyszłość i rozmowy dalej są zrzucane do 2G Plusa?
Już widziałem tyle wersji, że w końcu sam nie wiem w którą wierzyć...
Wiem, że obie sieci mają być połączone, ale czy to już wszystko działa czy to dopiero plany na przyszłość i rozmowy dalej są zrzucane do 2G Plusa?
Już widziałem tyle wersji, że w końcu sam nie wiem w którą wierzyć...
A możesz sprawdzić jak to działa w Aero2 ?MaciejM pisze:Poznań sygnał z Plac Wolności 18 U2100
Obrazek
Boże Ciało. Wszystkie sieci były zapchane, do granic wytrzymałości. Tylko Plus i Play jakoś się trzymały, aczkolwiek 6 mb/s nie jest tak źle. Strony wczytywały się bardzo szybko.
Tak,możesz korzystać z Aero2.
Na mojej testowej karcie wygląda to tak:
1. Telefon w trybie tylko 3G - wszystko idzie po Aero2.
2. Automatyczny wybór pasma - ponad połowa połączeń jest zrzucana do 2G Plusa. Dane, SMSy i MMSy idą w U900 Aero2.
Nadajniki Plusa i Aero2 są na tym samym maszcie.
Na mojej testowej karcie wygląda to tak:
1. Telefon w trybie tylko 3G - wszystko idzie po Aero2.
2. Automatyczny wybór pasma - ponad połowa połączeń jest zrzucana do 2G Plusa. Dane, SMSy i MMSy idą w U900 Aero2.
Nadajniki Plusa i Aero2 są na tym samym maszcie.