Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Jest nowy wykaz pozwoleń. Będzie nowa stacja w tym miejscu: Knurowiec Dz. nr 401/3 (po wschodniej strony 8, niedaleko skrzyżowania z fotoradarem). Komplet - G900, U900, G1800, L1800, U2100. Radiolinia 500 Mbps, przy trzech sektorach i założeniu, że będzie tam tylko T-Mobile "braknie" 26 Mbps.tomi81 pisze:Moim zdaniem ten Brańszczyk też będzie lepiej krył trasę S8, nie mniej zobaczymy jakie będą azymuty sektorów.
Stacja Orange czy T-Mobile? Jeśli Orange to standardem u nich jest branie pozwoleń "na zapas" i możesz się nigdy nie doczekać tych pasm.ja.michal pisze: U mnie pozwolenia pojawiły się kwartał temu, a do dziś brak UMTS2100 i LTE1800
Rozumiem, że założenie "tylko T-mobile" to tylko Twoje przypuszczenie? Ja myślę jednak, że stacje tak istotne jak ta (pokrycie zasięgiem głównych dróg) będą nadal budowane pod wspólny zasięg (stara stacja w Knurowcu była w N!, miała m.in. wspólne U900).ja.michal pisze: Będzie nowa stacja w tym miejscu: Knurowiec Dz. nr 401/3 (po wschodniej strony 8, niedaleko skrzyżowania z fotoradarem). Komplet - G900, U900, G1800, L1800, U2100. Radiolinia 500 Mbps, przy trzech sektorach i założeniu, że będzie tam tylko T-Mobile "braknie" 26 Mbps.
To nowa stacja Orange na tej samej trasie, kawałek dalej. Czy ktoś może sprawdzić, czy nadaje tylko Orange, czy T-mobile również?tomi81 pisze:Dybki już świecą od kilku miesięcy...
Żeś mnie pocieszył. Orange.zajadacz pisze:Stacja Orange czy T-Mobile? Jeśli Orange to standardem u nich jest branie pozwoleń "na zapas" i możesz się nigdy nie doczekać tych pasm.
Luźne założenie bez żadnych głębszych podstaw.kozien70 pisze:Rozumiem, że założenie "tylko T-mobile" to tylko Twoje przypuszczenie?
Ciekawe ile czasu będzie stał ten mobilny maszt tymczasowy...kozien70 pisze:Na btsearch ktoś w listopadzie wpisał, że ta stacja świeci UMTS2100 T-mobile, więc zapewne stacja jest w N! i nadaje dla obydwu. Jak znajdę jutro chwilę, to sprawdzę. Ciekawe, czy Belgradzka 20 już nadaje i czy również dla obydwu operatorów.