Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Ciężko powiedzieć. Może czekają, a może mają taki harmonogram, a może opóźnienie wynika z innych przyczyn (administracja, pozwolenia itp.).ja.michal pisze:Jakby czekali na rozstrzygnięcie aukcji. W kilku miejscach mają pozwolenia na rozbudowę stacji, ale nic się nie dzieje.
Ja już wiem, że jedna stacja na kompletnej wiosce przy samej granicy zachodniej nie dostanie LTE800 od N! Tak samo jak dostała U2100 zamiast U900 tak samo ostatnio dostała LTE1800. Co dziwne, Plus ma na to wywalone czy będzie zakłócał. Stacja jeszcze większa i bliższa granicy, a LTE800 jest.bed pisze:Mam nadzieję, że przy L800 nie będzie takich akcji jak przy U900, że gdzieś nie można odpalić bo zagranica zagłusza?
Będzie:Mixiorek pisze:A nie mówiłem:
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/ofic ... 34615.html
To moim zdaniem dobrze wróży Networks. Teraz będzie symbioza. TMobile daje 1800MHz do LTE a Orange da 800MHz.
Jeszcze potencjalna agregacja. A pewnie to zrobią bo marketingowo wygląda nieźle. Np: "500Mbps w LTE"Spacedust pisze:Będzie:
112,5 Mbps na LTE800
112,5 Mbps na LTE1800
300 Mbps na LTE2600
Powinna dostać sieć, która ma najmniej problemów ze swoimi kanałami na 900Mhz przy granicach Polski. Ale coś czuję, że to najgorszą część LTE800 dostanie Orange, z racji tego, że ma dwa bloki.p2225 pisze:Jakim prawem w ogóle taki blok został dopuszczony do aukcji skoro nie oferuje pełni działalności Internetu? Niech utną kawałek pasma telewizji i nie będą się zakłócać.
Prepaid - kto normalny kupuje abonament i to jeszcze w Orangekozien70 pisze:Ponowię obligatoryjne w przypadku Orange pytanie: abonament czy prepaid? Powinieneś to zaznaczać przy każdym wyniku pomiaru dla O. U nich to ma duże znaczenie.
Trochę odchodząc od tematu: czy te nowe Smart Plany LTE mają też to śmieszne ograniczenie do 42mbps co w starych Smart Planach?kozien70 pisze:Ponowię obligatoryjne w przypadku Orange pytanie: abonament czy prepaid? Powinieneś to zaznaczać przy każdym wyniku pomiaru dla O. U nich to ma duże znaczenie.