Witam Panowie! Spytam już o jedną rzecz skoro znów zawitałem na telepolis (a ostatnio niestety ma to miejsce coraz rzadziej...)
Jakis czas temu (nie pamietam w jakim wątku) pytałem się Was o najlepszą
technologicznie (i ogólnie) sieć w Polsce. Byłem wtedy w PLAY'u i dostawałem... szału (żeby nie powiedzieć gorzej) z powodu zasięgu - nawet w Warszawie. Poleciliście mi T-Mobile, więc przeszedłem do Heyah na abonament.
Byłem (i jestem) mega zadowolony z sieci, jednak los tak chciał, że musiałem podpisać abonament z którąś z sieci tak, aby dostać nowego iPhone'a (stary niestety "umarł", a Androida nie trawię).
Wybór padł naturalnie z powrotem na T-Mobile, ale z racji faktu, że w sprawie sieci (od strony technologicznej) jestem kompletnie zielony to proszę Was o analizę
PLAY - nie, nie i nie. Zasięg kaplica i powiedziałem sobie, że nigdy więcej PLAY'a.
Plus - nie jest oficjalnie certyfikowaną siecią Apple w Polsce i dla mnie niestety jest to bardzo ważne, bo żadnych funkcji dedykowanych iPhone nie ma (np. Visual Voicemail).
Orange - sieć OK, ale bardziej polecaliście T-Mobile z racji lepszej konfiguracji sieci.
T-Mobile - najlepsza
Wiem, że post pewnie dla wielu z Was będzie bezsensowny, jednak chciałbym po prostu upewnić się, że z właściwą siecią związałem się na 2 lata

Dobra jakość technologiczna jest dla mnie ważna, ponieważ jestem tzw. power-userem, który dużo korzysta z neta, itp.