iphoneski pisze:iphoneski pisze:Ciekawa sprawa z nowych wykazów. Play dostał pozwolenie w Wierzchucinie, dz. nr. 120, jeśli to wypali to play będzie tam jedyną siecią z normalnym zasięgiem, bo reszta tylko jakieś szczątki i to na zewnątrz. O ile to oczywiście jest ten Wierzchucin o którym myśle ale raczej tak, sprawdzałem współrzędne.
Pisałem to w lutym. Dzisiaj maszt już stoi, niestety teren zamknięty i nie mogłem tam wejść i fotek zrobić, znaczy zrobiłem ale nic nie widać. Maszt nic nie nadaje, jedynie światełko widać

Niestety przez mrok nie wiem nawet czy to na pewno jest play, ale wg mieszkańców to ich maszt.
Maszt już działa, musiał zostać uruchomiony na dniach. Tak jak pisałem play zamyka tam wszystkich, bo tylko oni mają zasięg w okolicy. Na samym 1800 wyciągnąłem 40 Mb/s a reszta w okolicach 1 mega i to przy dobrych wiatrach.
@Pawrzes Proszę zlokalizuj stację L800 4446022. Są to okolice Cekcyna. Ta stacja poprawiła sytuację w okolicy bo play wcześniej nie miał tu nawet szczątków zasięgu. Teraz jest lepiej ale w miejscu, w którym teraz odpoczywam siedzę na RK bo gdy wejdę do domu i tak spadnie, więc wolałem wymusić i spokój. Ale jestem ciekaw gdzie to dokładnie jest. Generalnie gmina, która była wcześniej kompletnie bez zasięgu jest wreszcie zrobiona, chociaż jeszcze trochę brakuje.