Zostawiłem na noc zalogowany telefon, a rano:Spacedust pisze:I wtedy trzyma samo UMTS900 ?
-karta Orange była zalogowana do U900, ale nie jako 26034, tylko Orange
-karta RBM była nadal zalogowana do 26034

Zostawiłem na noc zalogowany telefon, a rano:Spacedust pisze:I wtedy trzyma samo UMTS900 ?
Jeśli możesz to sprawdź u kogoś z iPhonem czy też taka nazwa się pojawia - wiele bym dał za taką nazwę siecihdfunpack pisze:Zostawiłem na noc zalogowany telefon, a rano:Spacedust pisze:I wtedy trzyma samo UMTS900 ?
-karta Orange była zalogowana do U900, ale nie jako 26034, tylko Orange
-karta RBM była nadal zalogowana do 26034
INEA się chwali, że u nich nie ma oversellingu, bo mają tak grube łącza, że nawet w szczycie klienci nie są ich w stanie zapchać i faktycznie przez cały dzień leci praktycznie 100 Mbpskozien70 pisze:Nikt nigdy w sieciach, gdzie nie ma gwarantowanego umowami pasma nie robi dosyłu tak, by był równy sumie max przepustowości do klienta, bo to byłoby zwyczajne marnowanie pieniędzy i ekonomicznie nieopłacalne. Idąc tym tropem, mając sieć 100 komputerów w sieci lokalnej "na gigabicie" trzeba by zapewnić im 100Gbps łącze do internetuSymetryczne...
Od wczoraj warmińsko- mazurskie też brak dostępu do LTE.pawelec2225 pisze:nie tylko Gniezno - https://downdetector.pl/status/t-mobile
Ależ proszępawelec2225 pisze:Wrzuć test z godziny 13-15
To się zgadza.Mixiorek pisze: Coś mi się obiło o uszy, że w nadmorskich kurortach przybywa 20x tyle osób co poza sezonem. A w najbardziej obleganych typu okolice półwyspu helskiego x30... W weekendy jeszcze więcej. Jeżeli sieć nie jest wydajna to nie ma to prawa działać lub dobrze działać.
Mixiorek pisze:Test na końcu portu, przy wyjściu w morze, obok "zielonej latarni", sektor na półwysep:
Jest moc
Jaka moc? Jakie łącze?Do tego warto brać pod uwagę że 95% ludności (czyli turyści) nie będzie brać łącza stacjonarnego na tydzień czy dwa.